CA MONIKA – ČERNÁ HORA, ALBÁNIE

Datum: 24.02.2015
Praha 24. února (PROTEXT) - Poznávací zájezdy, pobytové zájezdy, cesty za sportem, kulturou, wellness i specializované zájezdy pro seniory, nabízí Cestovní agentura Monika. Zabýváme se prodejem prověřených zájezdů cestovních kanceláří celého světa spolu s doplňkovými službami...
Praha 24. února (PROTEXT) - Poznávací zájezdy, pobytové zájezdy, cesty za sportem, kulturou, wellness i specializované zájezdy pro seniory, nabízí Cestovní agentura Monika. Zabýváme se prodejem prověřených zájezdů cestovních kanceláří celého světa spolu s doplňkovými službami pro maximální spokojenost klientů. Na trhu se úspěšně pohybujeme od roku 2008 s mnoha pozitivními referencemi klientů, kteří nám plně věřili a vložili do našich rukou osud svých dovolených. Velice rádi i vám nabídneme ty nejlepší lokality a služby, které na našem i zahraničním trhu lze získat. ČERNÁ HORA Rádi bychom vám nabídli pobyt v turisticky zajímavé lokalitě Černá Hora. Území tohoto hornatého státu leží v jihovýchodní Evropě, při pobřeží Jaderského moře, v sousedství s Chorvatskem, Bosnou a Hercegovinou, Srbskem, Albánii a Kosovem. Jeho poloha skýtá dokonalý ráj pro nadšence turistiky, cyklistiky i plážových hrátek. Čeká vás Barská Riviéra s nádhernými plážemi, nejjižnější část černohorského pobřeží Ulcinjská riviéra, Budvanská Riviéra s vysokou koncentrací zábavního a kulturního života nebo Tivatská riviéra rušné, ale příjemné letovisko. Nabízíme možnosti odletů z Prahy, Brna, Pardubic i Ostravy a pro ty, kdo se v letadle necítí dobře, umožňujeme i dopravu komfortně vybaveným autobusem. ALBÁNIE Nově nabízíme až 98 kapacit k ubytování v lokalitě Albánské republiky. Albánii se také přezdívá „Perla Balkánu“ a rozhodně své pověsti dostojí. Nabízená destinace Drač je rušným přístavním městem s kulturním i archeologickým vyžitím. Destinace Saranda, která leží naproti ostrova Korfu, zase nabízí velkou pláž, romantické okolí olivových hájů a agáve. Nahlédněte do naší nabídky na internetovém portále www.letem-svetem.cz a pokochejte se množstvím zájezdů, fotografických ukázek nabízeného ubytování a samozřejmě přesných informací jednotlivých pobytů, včetně cen. Pokud budete mít jakékoliv dotazy ohledně konkrétních nabídek, prosím kontaktujte nás, velice rádi vám pomůžeme se zorientovat. Cestovní agentura Monika nabízí zájezdy a pobyty pouze prověřených cestovních kanceláří s platným pojištěním proti úpadku. Garantujeme vám ty nejlepší služby, které si v rámci svého zájezdu zakoupíte. CA MONIKA – GARANCE KVALITNÍ DOVOLENÉ Copyright © 2015 RETEL GROUP s.r.o. KONTAKT: Cestovní agentura MONIKA Monika Štveráková (Voldanová) Wilsonova 676 Hlinsko 539 01 Tel.: 469 625 338 Tel.: 775 012 520 Email: info@letem-svetem.cz Email: camonika@seznam.cz Web: http://letem-svetem.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.