Stolařství Mikéska: každou stavbu řešíme individuálně

Datum: 18.02.2015
Praha 18. února (PROTEXT) - FirmaStolařství Mikeska byla založena v roce 1999. Zabývá se kompletním vybavením interiérů rodinných domů, restaurací, prodejen a bytů a v neposlední řadě i výstavbou dřevostaveb. Vše na míru a přání zákazníka. V současné době je velkým...
Praha 18. února (PROTEXT) - FirmaStolařství Mikeska byla založena v roce 1999. Zabývá se kompletním vybavením interiérů rodinných domů, restaurací, prodejen a bytů a v neposlední řadě i výstavbou dřevostaveb. Vše na míru a přání zákazníka. V současné době je velkým trendem výstavba dřevostaveb. Je to hlavně z důvodu velmi rychle výstavby a použití přírodou obnovitelných materiálů. „Nemalým faktorem je taktéž zdravý životní styl, o který se naše firma opřela. To znamená, že se snažíme používat pouze přírodní a osvědčené materiály. V současné době máme dva systémy výstavby: Systém Agepan a Systém Naturwool,“ říká k dřevostavbám majitel firmy Miroslav Mikéska. Systém Naturwool je založen na klasické rámové kontrukci dřevostavby, kde je použita jako izolace vata Naturwool. Tato izolační vata je vyrobena z ovčí vlny, a to přírodním způsobem. Její výhody vyplývají právě z jejího původu: vlna je přírodní, obnovitelný a trvale udržitelný materiál. Je plně bezpečná na dotek, což ji dělá ideální pro aplikaci, nemá vliv na oči a kůži. Ovčí vlna je plně prodyšná s maximální schopností absorpce a následného uvolňování vlhkosti, přitom neztrácí tepelné a izolační vlastnosti narozdíl od klasických skelných vat, je nehořlavá. Vlna také pohlcuje škodlivé látky obsažené ve vzduchu formaldehydy a jiné oxidy a díky své stálé pružnosti se neslehne po celou dobu životnosti izolace. „Na přání zákazníka lze ale taktéž použít izolační skelnou vatu,“ říká Mikéska. U obou systémů lze použít jako fasádní prvek omítka, odvětraná fasáda nebo dřevěný obkladový materiál jako je imitace valašského a kanadského srubu. V nabídce firmy je také imitace valašských roubenek a kanadských srubů. „Vyrábíme, prodáváme a montujeme dřevěný obklad, který věrně imituje skutečné masivní roubení nebo sruby z kulatiny. Naše obklady se můžou použít jak do interiéru, tak především do exteriéru na obkládání chat, dřevostaveb, zděných staveb, různých přístřešků a kdekoliv jinde, kde to technické možnosti dovolují,“ dodává Miroslav Mikéska. Copyright © 2015 RETEL GROUP s.r.o. KONTAKT: Stolařství Miroslav Mikéska Horní Lideč 294 756 12 Horní Lideč Tel.: +420 734 207 792 http://www.stolarna-mikeska.cz/
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.