Zaplněným poštám má být konec

Datum: 12.02.2015
Praha 12. února (PROTEXT) - Chození na poštu s každou obálkou se blíží konec. V lednu se u nás otevřela první pošta online, která umožňuje posílat dopisy přes internet a bez registrace. Do Česka přichází nová éra poštovních služeb, která přesouvá poštovní přepážku...
Praha 12. února (PROTEXT) - Chození na poštu s každou obálkou se blíží konec. V lednu se u nás otevřela první pošta online, která umožňuje posílat dopisy přes internet a bez registrace. Do Česka přichází nová éra poštovních služeb, která přesouvá poštovní přepážku z budov pošt do domovů a kanceláří. Při posílání dopisů už nemusí lidé hledat nejbližší schránku nebo poštu, ale stačí se připojit “na poštu” přes internet a dopis podat online. Od ledna takové řešení nabízí projekt Listonoška.cz, který ve spolupráci se systémy České pošty mění způsob, jakým se do dnešní doby posílaly dopisy. V jednoduchém webovém rozhraní umožňuje odeslat od 16 Kč jakýkoli dokument. „I v době datových schránek a e-mailů, je neustále potřeba zasílat dopisy, a to znamená tisknout dopisy, vyplňovat podací lístky a nosit obálky na poštu. Náš cíl je celý ten rituál kolem písemné korespondence zjednodušit a postavit ovladatelností na úroveň e-mailu.” říká Josef Polčiak, zakladatel projektu. Projekt Listonoška.cz momentálně nabízí jednorázové služby, ale brzy plánuje spustit i poštu pro firmy, která přinese rozsáhlé možnosti od poštovní archivace, přes správu účtů a propojení s e-shopy. KONTAKT: Josef Polčiak, 725 117 667, info@listonoska.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.