Kvalitní jutová lana z Indie

Datum: 11.02.2015
Praha 11. února (PROTEXT) - Lana z juty se u vás doma jistě neztratí. Dají se využít k rozmanitým účelům a představují originální dekoraci v interiéru i exteriéru. Jutové textilní vlákno se získává z tropického jutovníku a je známé již od 16. století. První zmínky o...
Praha 11. února (PROTEXT) - Lana z juty se u vás doma jistě neztratí. Dají se využít k rozmanitým účelům a představují originální dekoraci v interiéru i exteriéru. Jutové textilní vlákno se získává z tropického jutovníku a je známé již od 16. století. První zmínky o jutě však najdete dokonce už v Bibli. Nejvíce juty produkuje právě Indie a za ní se staví také Bangladéš nebo Pákistán, v nichž je však produkce ani ne poloviční. Vlastnosti jutového vlákna Jutové vlákno má vynikající vlastnosti. Je dlouhé až čtyři metry, pevné a snadno se barví. Kromě výroby lan se využívá také na výrobu přízí nebo na netkané textilie. Kvalitní jutová lana z Indie můžete pořídit v obchodě www.e-provaznictvi.cz. „Připravili jsme pro vás opravdu bohatý sortiment, plný jedinečných produktů, určených do interiéru i exteriéru. České provaznictví s.r.o. je jedinou firmou na českém trhu, která se na dovoz těchto kvalitních jutových lan zaměřuje a která je nabízí na českém trhu,“ se můžete dozvědět od samotného majitele. Nabídka lan z juty Pokud tedy sháníte jutové lano, máte ideální příležitost si zakoupit originální a velmi kvalitní kus od výrobce z místa, ze kterého juta přímo pochází. „Toto lano je dostupné v prvotřídní kvalitě a vy ho proto můžete využít k libovolnému účelu - například na dekoraci obývacího pokoje, pracovny, dětského pokoje, obchodu, terasy nebo pergoly. V Českém provaznictví se zabýváme výrobou přírodních výrobků nejen z juty, které máme v sortimentu opravdu hojně zastoupeny,“ hovoří krátce o své nabídce v internetovém obchodě www.e-provaznictvi.cz. Kromě jutových lan se jedná například o jutové pytle, konopné a jutové motouzy, kokosová lana nebo o sisalová lana. Veškerá lana, pytle a motouzy můžete zakoupit v celé škále velikostí a v mnoha druzích. „Pokud chcete vědět více informací o možnostech využití či o nákupu, stačí nás kontaktovat. Na našich webových stránkách www.ceskeprovaznictvi.cz najdete také reference, v nichž se můžete podívat na konkrétní využití jutových lan i dalších přírodních produktů.“ Copyright © 2015 RETEL GROUP s.r.o. KONTAKT: České provaznictví s.r.o. Za Zámečkem 744/9 Praha 5 - Jinonice 158 00 GSM: +420 603 473 958 GSM: +420 604 901 875 e-mail: info@ceskeprovaznictvi.cz web: www.ceskeprovaznictvi.cz eshop: www.e-provaznictvi.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.