Eduway: Klíčové jsou kontakty a spolupráce v rámci regionu

Datum: 06.02.2015
Praha 6. února (PROTEXT) - Pokud podnikáte v jakémkoliv oboru, jistě nám dáte za pravdu, že kontakty jsou jedním z pilířů úspěchu. A jak kontakty získávat a udržovat? Pravidelný setkáváním s kolegy z oboru, s lidmi se stejným či podobným zájmem. Výbornou příležitostí...
Praha 6. února (PROTEXT) - Pokud podnikáte v jakémkoliv oboru, jistě nám dáte za pravdu, že kontakty jsou jedním z pilířů úspěchu. A jak kontakty získávat a udržovat? Pravidelný setkáváním s kolegy z oboru, s lidmi se stejným či podobným zájmem. Výbornou příležitostí k setkání jsou například různé semináře či workshopy. Akce tohoto typu pořádá například společnost Eduway. Další možností jsou pak obchodní snídaně, které firma Eduway spoluorganizuje pod značkou Bigthinking. „Lidé se zde setkávají, vyměňují si kontakty, navazuji nové vztahy, inspiruji se příběhy druhých, získávají vzájemnou důvěru, a vzdělávají se,“ vysvětluje jednatel společnosti Eduway Tomáš Gřešek, který se zaměřuje na rozvoj firem a optimalizaci procesů ve firmách. Gřešek v současné době působí jako lektor, trenér a poradce zejména v oblasti strategického řízení firem, řízení a zefektivňování výrobních procesů, řízení obchodu, řízení lidských zdrojů a rozvoje osobnostního potenciálu. Vyvinul a metodicky zpracoval řadu projektů a kurzů, zároveň je zakladatelem a spolumajitelem několik úspěšných firem. Podnikatelům tak předává informace odborník na slovo vzatý. „Společně s klienty hledáme nové efektivnější postupy, které mým klientům pomáhají zvyšovat zisky a snižovat náklady. Klientům přináším inspiraci z různých oborů. Firma Eduway poskytuje vzdělávání a prostor pro společná setkávání v regionu Moravskoslezského kraje. Porady, meetingy, workshopy, „openspace workshopy“, brainstormingy mohou být velmi efektivním nástrojem pro řešení úkolů. „Velmi rád beru na sebe roli externího moderátora týmových aktivit. Metodicky pomáhám hledat efektivní řešení a zároveň podporuji zapojení všech zúčastněných a snažím se, aby týmy pracovaly v přátelské atmosféře. Pro osobní rozvoj, potažmo rozvoj podnikatelského prostředí a poté i celého regionu jsou tato setkávání nesmírně přínosná,“ říká k setkávání pořádaných firmou Eduway Tomáš Gřešek. Firma však nabízí i celu řadu individuálních modulů vzdělávání.„Například pomocí nástrojů koučování a facilitace směřuji klienta k tomu, aby našel svůj přirozený potenciál, dokázal převzít zodpovědnost za své rozhodnutí a dokázal je efektivně uplatňovat v každodenním životě,“ dodává Tomáš Gřešek. Copyright © 2015 RETEL GROUP s.r.o. KONTAKT NA KONEC: Tomáš Gřešek Email: tomas.gresek@eduway.cz Tel.: 731 65 34 65 www.eduway.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.