Profesionální služby a garance kvalitně odvedené práce: Prádelna - čistírna Manela

Datum: 04.02.2015
Brno 4. února (PROTEXT) - Snad není nikdo, kdo by čas od času nevyhledal služby prádelny či čistírny oděvů. Někteří z důvodu čištění svršků, které by klasické praní v domácí pračce mohlo poškodit, a někteří si cení svého času natolik, že využívají služeb prádelen...
Brno 4. února (PROTEXT) - Snad není nikdo, kdo by čas od času nevyhledal služby prádelny či čistírny oděvů. Někteří z důvodu čištění svršků, které by klasické praní v domácí pračce mohlo poškodit, a někteří si cení svého času natolik, že využívají služeb prádelen a čistíren pravidelně. Záclony, závěsy, ložní prádlo a mnohé další představuje pro klasickou domácnost zvýšenou zátěž na prostor a manipulaci a v případě hotelů a penzionů je tato služba obzvláště důležitá k spokojenosti ubytovaných klientů. Společnost Prádelna – čistírna Manela nabízí více než deset let profesionálních služeb s velice pozitivními ohlasy stran zákazníků, to vše díky neocenitelné zkušenosti majitelky, která se v oboru pohybuje již více než třicet let. „Za tyto roky praxe nás už nic nemůže překvapit, jsme schopni odhalit a odstranit veškeré i skryté znečištění, ke spokojenosti klienta“ říká majitelka Lenka Břoušková. PRANÍ, ČIŠTĚNÍ, IMPREGNOVÁNÍ, ŽEHLENÍ I MANDLOVÁNÍ Nabízíme komplexní služby od praní záclon, závěsů, ložního prádla, pracovních oděvů, přes čištění kůží i kožešin, impregnování outdoorových oděvů i oblečení pro motorkáře, samozřejmostí je žehlení a mandlování, ale i například opravy oděvů. Vše ve vysoké kvalitě ručního zpracování s důrazem na osobní přístup ke každé jednotlivé zakázce. Své stálé zákazníky máme nejen ve Vyškově, ale také v Brně, Blansku, Kyjově nebo Prostějově. Vlastní sběrnu provozujeme v Brně na Charbulové ulici a dále ve Slavkově u Brna nebo Ivančicích a Blansku. Svých zákazníků si velice vážíme a snažíme se odvádět co nejlepší práci tak, aby byli klienti spokojeni. Snad také proto paní Břoušková získala titul ,,Podnikatelka roku okresu Vyškov“ a z rukou hejtmana Jihomoravského kraje pana Haška dostala ocenění ,,Spokojený zákazník“. Co je hlavní složkou úspěšné firmy se stálým přílivem klientů? „Oddanost své práci, osobní přístup a skvělý kolektiv, bez kterého by to rozhodně nešlo.“ uzavírá majitelka paní Břoušková. Staňte se i Vy jedním z našich spokojených zákazníků a uvidíte, že Vám dokážeme ušetřit práci a zároveň zachovat vašim oděvům a textiliím dlouhou životnost. Copyright © 2015 RETEL GROUP s.r.o. KONTAKT: Prádelna a čistírna Manela Vyškov Tyršova 29a Vyškov 682 01 tel.: 517 330 184 tel.: 774 330 184 Bc. Lenka Břoušková - majitelka tel.: 776 316 190 e-mail: manela@centrum.cz Prádelna a čistírna Manela Brno Charbulova 37 Brno 618 00 tel.: 725 993 700 e-mail: manela@centrum.cz web: www.pradelna-manela.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.