UŽ MÁTE NOVÉ PLAVKY NA LÉTO? NEČEKEJTE NA POSLEDNÍ CHVÍLI!

Datum: 03.02.2015
Ostrava 3. února (PROTEXT) - Ani se nenadějete a bude tady zase léto. Nejspíše už pomalu začínáte přemýšlet, kde strávíte letní dovolenou. Koukáte na nabídky cestovních kanceláří a už se vidíte v letním parnu u moře, rybníku či bazénu. Ale nezapomněli jste na něco? Přemýšlejte....
Ostrava 3. února (PROTEXT) - Ani se nenadějete a bude tady zase léto. Nejspíše už pomalu začínáte přemýšlet, kde strávíte letní dovolenou. Koukáte na nabídky cestovních kanceláří a už se vidíte v letním parnu u moře, rybníku či bazénu. Ale nezapomněli jste na něco? Přemýšlejte. Dovolená, teplo, moře, krásná scenérie a staré plavky? Tak to by opravdu nešlo! Jsme provozovatelé internetového e-shopu www.daniela-pradlo.cz a specializujeme se na nabídku sortimentu v oboru dámské a pánské módy. V současné době se zaměřujeme na nabídku dámských a pánských plavek pro nadcházející sezónu. Jsme na trhu již více než 13 let a naše zkušenosti ukazují tendenci zákazníků pořizovat si plavky až těsně před dovolenou, kdy zmateně obíhají obchody a nemohou si dostatečně v klidu vybrat plavky, které by jim naprosto vyhovovaly. Neslevujete ze svých nároků a vyhlédněte si s předstihem plavky, ve kterých se budete cítit krásně a pohodlně. DÁMSKÉ PLAVKY V sekci dámských plavek si letos opravdu vyberete. Ať už jste zastánce extravagance či klasiky, kontrastů barev nebo elegance jedné barvy plavek, nápadných či romantických střihů.Jsme tady pro vás a plníme vaše přání, to vše za velice příjemné ceny. V naší nabídce najdete jak dvoudílné plavky, které nejenže úžasně sluší a odhalí celou postavu nejen okolí, ale především slunečním paprskům, tak plavky jednodílné, které postavu opticky poopraví tam, kde potřebujete a nesmeknou se ani při těch nejdivočejších vodních hrádkách. PÁNSKÉ PLAVKY I kategorie pánských plavek vládne barvami a dobrou náladou. Letošní sezóně opět budou vládnout plážím pohodlné pánské plavky Boardshort v nejrůznějších barvách a kreacích. Pánové, připravte se na sezónu a obnovte svůj šatník, s námi budete vypadat IN u moře, i u rybníka. Léto a speciálně letní dovolené přinášejí spousty krásných zážitků, na které mnohdy ještě dlouho vzpomínáme. Připravte se dostatečně na prázdniny a pořiďte si plavky, ve kterých budete vypadat naprosto úchvatně. Máte-li jakékoliv dotazy, kontaktujte nás prosím, velice rádi Vám poradíme. KRÁSNÉ LÉTO V NOVÝCH PLAVKÁCH DANIELA PRÁDLO Copyright © 2015 RETEL GROUP s.r.o. KONTAKT: Daniela prádlo Zámostní 22 710 00 Slezská Ostrava Email: objednavky@daniela-pradlo.cz Facebook: www.facebook.com/daniela.pradlo Skype: daniela.pradlo Web: www.daniela-pradlo.cz Mobil: +420 731 500 019
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.