PROFESIONÁLNÍ FOTOGRAFICKÉ SLUŽBY

Datum: 14.11.2014
Praha 14. listopadu (PROTEXT) - Dominance zraku a pocitu v případě reklamní fotografie je nezpochybnitelná. Vize, kterou přináší obraz, jeho tóny, sytost, odstíny, síla barev, to vše směruje vnímání. Efekt fotografie tak sebou nese nejen pohled, ale i názor a poslání, které...
Praha 14. listopadu (PROTEXT) - Dominance zraku a pocitu v případě reklamní fotografie je nezpochybnitelná. Vize, kterou přináší obraz, jeho tóny, sytost, odstíny, síla barev, to vše směruje vnímání. Efekt fotografie tak sebou nese nejen pohled, ale i názor a poslání, které je určeno konkrétnímu příjemci. Společnost PHOTO&ADVERTISING STUDIO - Richard Nowak nabízí profesionální fotografické služby a dlouholeté zkušenosti v oblasti reklamní a užité fotografie. Realizujeme reklamní vizuály, kalendáře, módní snímky, oděvní katalogy, ale i produktové a technické fotografie, fotografie interiérů a mnohé další. Společným rysem každé realizované práce je maximální důraz na kvalitu a preciznost. Zachytit okamžik natrvalo, vyvolat touhu a nadšení, to vše je prioritou charismatické kreativní fotografie. Jediný pohled na kvalitní fotografii dokáže vyvolat doslova magnetickou přitažlivost a zaručí investici v podobě zamyšlení i dokonalého zapamatování příjemcem. Nahlédněte na internetový portál www.richardnowak.cz a nechte se unášet barvami, světlem a stíny znázorněných myšlenek. Kvalita a dokonalost našich fotografií dokládá množství spokojených klientů z řad celebrit i renomovaných módních magazínů či významných časopisů. Fotíme nejen osoby showbusinessu, ale pracujeme pro malé i velké firmy, majitelé módních butiků, módní návrháře, designéry a všechny, kteří ocení maximální náročnost na odvedenou práci. Pokud máte jakékoliv dotazy, kontaktujte nás prosím, velice rádi se Vám budeme věnovat. Našimi spokojenými klienty jsou renomované tuzemské i zahraniční firmy, staňte se jedním ze spokojených zákazníků i Vy a zvěčněte kvalitní fotografií poselství svého zboží, služeb či myšlenky, jež chcete předat svým zákazníkům. PHOTO&ADVERTISING STUDIO – POSELSTVÍ V OBRAZECH Copyright © 2014 RETEL GROUP s.r.o. kontakt: PHOTO&ADVERTISING STUDIO Richard Nowak Sokolovská 17 370 07 České Budějovice Studio Areal AV ČR Vídeňská 1083 142 20 Praha 4 Studio Nová 57 370 04 České Budějovice Mobile: +420 0608 820 533 Skype: nowakr3 E-mail: info@richardnowak.cz Web: www.richardnowak.cz www. Facebook.com/richardnowakphotography
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.