KARNEVALOVÉ DEKORACE

Datum: 06.11.2014
Praha 6. listopadu (PROTEXT) - Nadcházející karnevalová sezóna přímo vybízí k tomu, abychom již začali plánovat, kterým novým převlekem letos překvapíme, nejen své známé a přátelé, ale i své děti, kterým nejenže začíná dětský proud zábavy, ale které budou ještě...
Praha 6. listopadu (PROTEXT) - Nadcházející karnevalová sezóna přímo vybízí k tomu, abychom již začali plánovat, kterým novým převlekem letos překvapíme, nejen své známé a přátelé, ale i své děti, kterým nejenže začíná dětský proud zábavy, ale které budou ještě dlouho vzpomínat na rodiče, kteří se dokázali odvázat a převléct se do parádních kostýmů. Nahlédněte nabídku internetového portálu www.prima-obchod.cz a nechte se unášet fantazií. Karneval je ta pravá příležitost, kdy máme možnost na chvíli vypadnout ze stereotypu a doslova na sebe navléknout roli, po které byste toužili. Ať už se chystáte překvapit kostýmem sexy pirátky, králíčka, sestřičky, či přitažlivé sekretářky, pánové mohou oslnit například unikátním kostýmem arabského šejka, je třeba dokonale naplánovat i jednotlivé detaily kostýmu. Například paruka dokreslí konečný výsledek k dokonalosti a karnevalová škraboška důmyslně obestře tajemstvím, a pak jsou tady nezbytné drobnosti, které celkový dojem umocní. Vyberte si z nabídky unikátních karnevalových brýlí, fascinujte andělskými křídly, provokujte dokonalými řasami, skryjte se za plastovým vějířem, nasaďte korunku, nebo klobouk a vyražte dech všem ve společnosti. Dětské karnevalové kostýmy Dětská karnevalová sezóna se prolíná všemi školními a dětskými organizacemi, a proto je nanejvýš žádoucí být připraven, aby pak dítko zbytečně nesmutnilo nad ztracenou příležitostí. Tak jako je bohatá dětská fantazie, tak je bohatý svět kostýmů pro děti a zatímco jsou některé kostýmy pro dospělé jedince zcela nemyslitelné, dětská inspirace je zcela nevyčerpatelná. Podívejte se do naší nabídky a vyberte ten pravý kostým, který bude těšit vaše dítě i vás a možná navrch vyhraje ještě nějakou tu cenu za nejkrásnější převlek. Princezny, piráti, postavy ze světa Star Wars, břišní tanečnice, či svalnatý Batman, mořská panna, hasič, Červená Karkulka s Harry Potterem, to vše a ještě mnohem více najdete v naší nabídce. Prožijte karnevalovou sezónu naplno, zatočte se stereotypem a rozjeďte naplno fantazii. Nahlédněte naši nabídku, a pokud jste nenašli, co jste hledali, volejte, pište. Jsme tady pro Vás. PRIMA OBCHOD – PLNÍ KARNEVALOVÉ SNY Copyright © 2014 RETEL GROUP s.r.o. kontakt: Martin Schwarzer 1.Máje 733/10 Bolatice 74723 Tel: 604 742 448 Email: obchod@prima-obchod.cz Web: http://www.prima-obchod.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.