Jak na hubení hmyzu a hlodavců?

Datum: 05.11.2014
Praha 5. listopadu (PROTEXT) - Nedejte hlodavcům a hmyzu šanci, vyzbrojte sebe i svou domácnost efektivními přípravky na jejich hubení. Pro mnoho domácností představují stále větší problém štěnice, které mohou lehce proniknout až do vaší postele. Tento nepříjemný hmyz přežívá...
Praha 5. listopadu (PROTEXT) - Nedejte hlodavcům a hmyzu šanci, vyzbrojte sebe i svou domácnost efektivními přípravky na jejich hubení. Pro mnoho domácností představují stále větší problém štěnice, které mohou lehce proniknout až do vaší postele. Tento nepříjemný hmyz přežívá například v matracích a čalounění, v konstrukcích postelí, ve zdivu a v obložení, knihách, kobercích, mezi prádlem nebo i v pelíšcích domácích mazlíčků. Poradíme vám, jak se ho spolehlivě zbavit jednou provždy. Přípravky na hubení hmyzu a hlodavců Kvalitní přípravky na deratizaci, dezinsekci nebo dezinfekci zakoupíte v internetovém obchodě www.slom.cz, díky kterému si hravě poradíte i bez zkušeného deratizátora. Pro hubení hlodavců a hmyzu zde mají vše, co potřebujete. Můžete zde tedy pořídit například kvalitní a účinné přípravky k hubení hlodavců, pasti na myši, potkany nebo krysy, návnady nebo živolovky. Druhou neméně důležitou oblastí je hubení hmyzu. I když si třeba teď s koncem léta říkáte, že hmyzu v zimě určitě ubude, nemusí to být nezbytně pravda. Hmyz se totiž pohodlně schová téměř kdekoliv ve vaší domácnosti. U firmy SLOM, s.r.o. Zlín tak máte možnost zakoupit třeba účinné koncentráty, přípravky na štěnice, rusy, šváby, proti mravencům a komárům, na mouchy i na další nepříjemný hmyz. Jestliže si nejste jisti, jaký přípravek zvolit, určitě vám doporučujeme nechat si s jeho koupí odborně poradit. Tak jistě nepochybíte. Nakupujte výhodně na Slom.cz Tento internetový obchod přináší svým zákazníkům mnoho výhod, co se týká nákupu. Vyberou si zde jak domácnosti, tak i deratizační firmy. Ve speciální sekci Rady a tipy navíc najdete spoustu užitečných informací o hmyzu či jiných škůdcích, kteří vám mohou znepříjemnit život. Dozvíte se vše důležité o hubení i o odchytu některých drobných zvířat. Váš nákup bude opravdu pohodlný. Vše si totiž objednáte od svého počítače a balík si necháte doručit až domů. Copyright © 2014 RETEL GROUP s.r.o. Kontakt: SLOM, s.r.o. Staromlýnská 47 Zlín - Příluky 760 01 GSM: +420 577 218 701 e-mail: slom@slom.cz web: www.slom.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.