Firemní akce a teambuilding v HEIPARKU

Datum: 04.11.2014
Praha 4. listopadu (PROTEXT) - Hledáte netradiční formu zábavy pro své zaměstnance a spolupracovníky? Zrealizujte firemní akci, na kterou nikdo z nich nezapomene. Teambuildingy jsou stále oblíbenější formou zábavy, kterou realizuje stále více firem. Tyto akce přispívají ke stmelování...
Praha 4. listopadu (PROTEXT) - Hledáte netradiční formu zábavy pro své zaměstnance a spolupracovníky? Zrealizujte firemní akci, na kterou nikdo z nich nezapomene. Teambuildingy jsou stále oblíbenější formou zábavy, kterou realizuje stále více firem. Tyto akce přispívají ke stmelování pracovního kolektivu a rozvíjejí neformální vztahy mezi pracovníky, které jsou také velmi důležité. Teambuilding můžete navíc uspořádat v průběhu celého roku. Nezapomenutelné firemní akce pro každého Pro realizaci firemní akce využijte areál HEIPARK Tošovice, který nabízí všem svým návštěvníkům opravdu nevšední zážitky. Během letní i zimní sezóny si zde můžete užívat aktivního odpočinku, například v podobě bobové dráhy, přírodního koupání, plážového volejbalu, badmintonu, lanového centra, golfového odpaliště nebo sjezdovek. Právě ty začnou být co nevidět aktuální. Zprostředkujte svým zaměstnancům teambuilding, na který jen tak nezapomenou. Areál HEIPARK zajišťuje celou škálu atraktivních služeb. Můžete ho využít nejen pro volnočasové aktivity, ale jsou vám zde k dispozici také vynikající restaurace či možnost ubytování v hotelu HEIPARK, který nabízí luxusní vybavené dvoulůžkové a čtyřlůžkové apartmány. Hotel má kapacitu až 42 míst, což je ideální pro pořádání firemních akcí. Využít můžete také jeho salónku a kromě teambuildingu zde uspořádat třeba i konferenci nebo seminář. Odpočinek i netradiční zábava Akce pořádané v tomto horském areálu si jistě oblíbíte i vy. Kromě toho, že si můžete prostory areálu pronajmout ke své vlastní netradiční zábavě, můžete zavítat také na některou z akcí pořádaných přímo v areálu. Akce jako zvěřinové hody a svatomartinské hody nebo drakiády byste si rozhodně neměli nechat ujít. I když během zimy pravděpodobně nenavštívíte zdejší golfový klub, tak i sychravé podzimní a zimní měsíce si zde na 100 % užijete. Pokud hledáte například pěkný dárek k Vánocům pro své blízké, můžete darovat třeba poukaz na ubytování v hotelu nebo do restaurace. Copyright (c) 2014 RETEL GROUP s.r.o. Kontakt: HEIPARK Tošovice Tošovice 72 Odry 742 35 GSM: +420 597 070 400 e-mail: info@heipark.cz web: www.heipark.cz ČTK ke zprávě vydává fotografie, které jsou k dispozici ve Fotobance ČTK na adrese http://multimedia.ctk.cz/cs/foto/hledani?sendFlag=1&q=protext&name=1&lang=none&service%5B%5D=1&service%5B%5D=2&service%5B%5D=3&service%5B%5D=4&service%5 B%5D=5&service%5B%5D=6 a na webu Protextu http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.