Top 10 událostí v Alpách – letošní zima plná akcí!

Datum: 03.11.2014
Kolín nad Rýnem 3. listopadu (PROTEXT/PRNewswire) - Před zahájením sezóny a až do jejího konce nabízí lyžařská střediska množství velkých akcí s celebritami. Koncerty na sjezdovce, závody ve sjezdu nebo plážovou párty ve sněhu - příznivci různých párty a dobrého lyžování...
Kolín nad Rýnem 3. listopadu (PROTEXT/PRNewswire) - Před zahájením sezóny a až do jejího konce nabízí lyžařská střediska množství velkých akcí s celebritami. Koncerty na sjezdovce, závody ve sjezdu nebo plážovou párty ve sněhu - příznivci různých párty a dobrého lyžování by si neměli nechat ujít těchto 10 událostí. V letošní zimě se lyžařská střediska předhánějí s nabídkou hvězd. Na každoročním koncertu Top of the Mountain v Ischglu na Idalpu vystoupí britská hvězda James Blunt. Při světovém poháru ve snowboardcrossu v Montafon bude přítomna německá hiphopová skupina Fantastischen Vier a anglická skupina Bastille. V Planai ve Schladmingu se koná k příležitosti zahájení sezóny festival, na kterém vystoupí: německý rapper Casper, německá rocková skupina Kraftklub, rakouské duo Klangkarussell s jejich elektronickou hudbou a britský muzikant Marlon Roudette. Legendární jubileum slaví oblast Obertauern, když po 50 letech do lyžařské oblasti zavítají Beatles. Při vstupu do nové sezóny nazvaném „A Tribute to the Beatles” vystoupí slovenský cover band „The Backwards” a také rakouský zpěvák Andreas Gabalier. Zábavné závody ve sněhu Ve středisku Mayrhofen-Hippach se koná letos 3. ročník akce Rise & Fall. Při neobyčejném štafetovém závodu se poměří čtyř členné týmy ve skialpinismu, jízdě na horských kolech, paraglidingu a lyžování, případně jízdě na snowboardu. Zajímavé jsou také závody na sněžných skútrech nazvané „Snow Mobile” v oblasti Saalbach-Hinterglemm. Pro další zajímavé informace koukněte na náš tiskový portál. Zde najdete kompletní článek Top 10 událostí se všemi důležitými informacemi. Pro další informace, tiskové nebo obrazové materiály kontaktujte prosím: TravelTrex GmbH Ondřej Kubec tisk-cz@traveltrex.com tel. 234 495 495 TravelTrex patří v Evropě k předním organizátorům zimních zájezdů a nabízí atraktivní zimní dovolené se skipasem, které jsou dostupné na internetu v 15 jazycích a ve 20 zemích. Více informací najdete zde: http://tisk.snowtrex.cz/newsroom/
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.