Výroba poštovních schránek

Datum: 03.11.2014
Praha 3. listopadu (PROTEXT) - Na výrobu, montáž, prodej a také servis poštovních schránek se specializuje firma Jiří Slánský. Můžete zde vybírat z bohaté nabídky schránek vlastní výroby, které jsou vhodné dovnitř i ven. Tyto schránky vás zaujmou svou prostorností, díky...
Praha 3. listopadu (PROTEXT) - Na výrobu, montáž, prodej a také servis poštovních schránek se specializuje firma Jiří Slánský. Můžete zde vybírat z bohaté nabídky schránek vlastní výroby, které jsou vhodné dovnitř i ven. Tyto schránky vás zaujmou svou prostorností, díky které pohodlně pojmou veškerou korespondenci, tvarem i použitým materiálem, který se zaslouží o jejich odolnost a životnost. Pořiďte si schránku, která vám vydrží Výroba poštovních schránek v podání firmy Jiří Slánský je opravdu spolehlivá. Tato firma na trhu působí již od roku 1996. Zaměřuje se na vše, co souvisí s poštovními schránkami a patří mezi přední dodavatele na českém trhu. Za zmínku stojí určitě i servis, který nabízí v případě, že se vaše schránka porouchá. Je jedno, zda se jedná o schránku z tohoto obchodu či nikoliv, Jiří Slánský vám ji určitě opraví, případně nahradí. Na vyráběné schránky se poskytuje záruka ve lhůtě tří let, na samotnou montáž je pak záruka až desetiletá. Ke každé schránce obdržíte klíče (pokud je uzamykatelná), jmenovky, očíslování nebo samolepku s nápisem „nevhazujte reklamu“, kterou si můžete na svou schránku nalepit a vyhnout se tak doručování letáků. V nabídce najdete jen kvalitní poštovní schránky z různých materiálů. Vyrábějí se z nerezu, plechu i plastu. Kromě materiálu si můžete zvolit i typ schránky. Ve městě je určitě lepší dát přednost uzamykatelné schránce, do které nikdo jiný kromě vás nebude mít přístup. Doporučit můžeme především nerezové a plechové schránky, které se řadí mezi ty kvalitnější. Dokáží odolávat vlivům počasí a i když schránku umístíte ven, budete mít velkou jistotu, že ji déšť nebo sníh nijak nepoškodí. Dodávka schránek po celé ČR Poštovní schránku od Jiřího Slánského si můžete objednat do kteréhokoliv koutu naší republiky. Na webových stránkách najdete také reference od spokojených zákazníků. Služeb můžete využít v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, ve Zlíně nebo třeba v Hradci Králové. V těchto lokalitách si můžete nechat schránku namontovat i požádat o ukázku odvedené práce. Copyright © 2014 RETEL GROUP s.r.o. Kontakt: JIŘÍ SLÁNSKÝ Slavětín 66 549 01 Nové Město nad Metují Tel.: 604 808 688 Email: info@slansky.cz Www: www.slansky.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.