Vltavské peří: Česká výroba, záruka kvality

Datum: 30.10.2014
Praha 30. října (PROTEXT) - Kvalitní péřová přikrývka udržuje teplotu, která je tělu přirozená,absorbuje vlhkost, kterou lidské tělo produkuje, což umělá vlákna nedokážou. Peří je velmi jemné a lehké. Pod peřinou se tak budete cítit příjemně a nebudete mít pocit těžkosti....
Praha 30. října (PROTEXT) - Kvalitní péřová přikrývka udržuje teplotu, která je tělu přirozená,absorbuje vlhkost, kterou lidské tělo produkuje, což umělá vlákna nedokážou. Peří je velmi jemné a lehké. Pod peřinou se tak budete cítit příjemně a nebudete mít pocit těžkosti. Pokud hledáte kvalitní péřové výrobky, jistě vás bude zajímat nabídka českého výrobce Vltavské peří. Po éře umělých vláken se na výsluní opět dostávají kvalitní péřové peřiny. Jedním z českých výrobců je firma Vltavské peří. Ta vyrábí kvalitní péřové výrobky, jako jsou péřové přikrývky a polštáře, spací pytle či kojenecké spací pytle. „Peří je zpracováváno moderní technologií pomocí procesu, který zaručuje nejlepší užitkové, fyzikálně chemické, mikrobiologické a hygienické vlastnosti. Tyto vlastnosti jsou pečlivě sledovány laboratoří na peří,“ vysvětluje Václav Bartůněk, majitel společnosti Vltavské peří. Speciální postupy „Peří se třídí ve čtyřkomorové třídičce od základu (5%) až po nejvyšší kvalitu (93%) prachu. Pere se s použitím velmi kvalitních pracích a dezinfekčních prostředků. Suší se při teplotách 120°C, kdy dochází k likvidaci veškerých roztočů a mikroorganismů, vychlazuje se a je připraveno na expedici k odběrateli,“ uvádí Václav Bartůněk. Zpracované peří dodává firma maloodběratelům i velkoodběratelům – i na dobírku – prostřednictvím České pošty a dalších kurýrních služeb. V nabídce firmy jsou kvalitní péřové přikrývky a polštáře standardních i nestandardních velikostí plněné kvalitním prachovým peřím v různých druzích sypkoviny dle přání zákazníka. Péřové přikrývky jsou kazetové, to znamená, že konstrukce je tvořena kazetami, které jsou jednotlivě plněny. „Peří se mezi jednotlivými kazetami nepřesypává – přikrývka drží stále stejný tvar. Kazetové přikrývky nemají tzv. studený šev, proto velice dobře udržují teplo. Spacáky dekové nebo mumie, dětské i kojenecké jsou rovněž plněny velmi kvalitním peřím,“ dodává Václav Bartůněk. Copyright © 2014 RETEL GROUP s.r.o. Kontakt: VLTAVSKÉ PEŘÍ spol. s r.o. Česká továrna na zpracování peří a péřových výrobků Solenice 50 262 63 Solenice Tel: +420 318 694 321 Mob.: +420 602 465 291 E-mail: obchod@vltavskeperi.cz Web: www.vltavskeperi.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.