Euronics je v Quadriu, ale jinak než ho známe

Datum: 30.10.2014
Praha 30. října (PROTEXT) - Euronics přizpůsobil nabídku i vzhled prodejny v pražském Quadriu na Národní třídě. Nová prodejna se od ostatních v síti liší a má ambice stát se po Palladiu vlajkovou lodí Euronicsu v Praze. Nová prodejna se rozléhá na části prodejní plochy...
Praha 30. října (PROTEXT) - Euronics přizpůsobil nabídku i vzhled prodejny v pražském Quadriu na Národní třídě. Nová prodejna se od ostatních v síti liší a má ambice stát se po Palladiu vlajkovou lodí Euronicsu v Praze. Nová prodejna se rozléhá na části prodejní plochy v 1. patře. Svou velikostí dosahuje asi poloviny rozlohy v m2, než mají běžné prodejny Euronics. Bude však nabízet mnohem pestřejší výběr zboží, více jak 3000 položek. Jen pro srovnání, běžná prodejna Euronics s jednou tak velkou prodejní plochou nabízí okolo 2300 položek. „Zaměřujeme se v centru Prahy na příslušenství v elektronice, zejména k mobilním telefonům, fotoaparátům či kamerám. Polovina prodejny se věnuje obalům, brašnám, kabelům, paměťovým kartám, prodlužkám, nabíječkám, bateriím a dalšímu příslušenství. Je to na úkor velkých domácích spotřebičů. Na druhou stranu jsou na prodejně nejnovější hity v oblasti televizorů, jako jsou televizory s nejvyšším 4K rozlišením, televizory s prohnutou obrazovkou,“ vyjmenovává tiskový mluvčí Euronics Bohuslav Komín. Zásadním sortimentem pro tuto prodejnu však budou sluchátka. „Máme jednu z nejširších a nejkvalitnějších nabídek sluchátek. Navíc jsme speciálně pro tuto prodejnu vyvinuly testovací modul pro sluchátka. Na prodejně si tak může každý zákazník vyzkoušet, jak hrají ta nejlepší sluchátka, která patří do kategorie hi-fi. Právě ve sluchátkách očekáváme největší prodeje,“ doplňuje Bohuslav Komín. Euronics má velmi silné postavení v moravských i českých regionech, v krajských městech a svou sítí čítající na 150 prodejen je největším elektroprodejcem v České republice. V Praze se bude jednat o pátou prodejnu, přičemž vlajkovou lodí pražského Euronicsu bylo dosud Palladium. „Quadrio je moderní obchodní místo přímo v centru města. Je výborně dostupné pro obyvatele města i pro pracující v srdci Prahy. Díky umístění přímo nad stanicí metra Národní, která je jednou z nejfrekventovanějších zastávek, očekáváme, že prodejna Euronics v Quadriu se stane oblíbeným výdejním místem našeho e-shopu. Očekáváme, že se tato pobočka stane naší vlajkovou lodí v Praze, hned po prodejně v Palladiu,“ vysvětluje důvody pro výběr lokality Bohuslav Komín. Vzhledem k umístění, kde je vysoká frekvence zahraničních zákazníků, byl i výběr zaměstnanců prodejny velmi specifický. „Při výběru hrála významnou roli znalost nejméně jednoho světového jazyka, ideálně angličtiny. Výhodou pak byla znalost i dalších jako je ruština nebo němčina,“ uvádí kritéria pro výběr vedoucí prodejny Michal Novák. Všech deset prodavačů díky tomu bude schopno obsluhovat i turisty, kteří budou nové centrum jistě hojně navštěvovat. Kontakt: PR EURONICS: MC CONSULTANT s.r.o. Jana Holoubková e-mail: jana@mc-consultant.cz tel. 728 670 959
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.