Výroba svatomartinského vína v Kobylí finišuje

Datum: 29.10.2014
Praha 29. října (PROTEXT) - V Kobylí se začíná s lahvováním Svatomartinského vína. V uplynulých dnech totiž certifikovaní degustátoři v Národním vinařském centru ve Valticích dokončili hodnocení všech vín, které zástupci vinařství Víno z Kobylí připravili na oblíbený...
Praha 29. října (PROTEXT) - V Kobylí se začíná s lahvováním Svatomartinského vína. V uplynulých dnech totiž certifikovaní degustátoři v Národním vinařském centru ve Valticích dokončili hodnocení všech vín, které zástupci vinařství Víno z Kobylí připravili na oblíbený svátek sv. Martina. Teprve po schválení stanovených kritérií kvality se může víno opatřit známkou Svatovavřinecké. Tato podmínka platí pro všechny vinaře, kteří chtějí toto speciální mladé víno prodávat. Stejně jako v uplynulých letech byli degustátoři s kvalitou produktů Vína z Kobylí spokojeni a tak již dokončení všech příprav na 11. listopadu nic nestojí v cestě. V letošní nabídce Svatomartinských pod značkou Víno z Kobylí naleznou milovníci bílých vín odrůdy Müller Thurgau nebo Muškát moravský. Příznivce červených vín jistě potěší Modrý Portugal či Svatovavřinecké. Bonbonkem bude letošní premiéra Zweigeltrebe rosé. Svatomartinská vína jsou první vína ročníku, se kterým si podle tradice mohou lidé přiťuknout na sv. Martina připadajícího na 11. listopadu v 11.00 hodin nejdříve. Jedná se o vína svěží a ovocitá, která sice zrála pouhých pár týdnů, ale za tuto dobu už stačila získat svůj osobitý charakter. Svatomartinská vína mají lehkou barvu i chuť a nižší obsah alkoholu, obvykle okolo 12 procent. Vaše vinařství Kobylí Kontakt pro komunikaci: vinozkobyli@czechberry.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.