STĚHOVÁNÍ PLZEŇ – vyklízení, demontáž, ekologická likvidace

Datum: 27.10.2014
Plzeň 27. října (PROTEXT) - Stěhování do nových prostor sebou nese příslib nového počátku, nejenže začínáte znova na novém místě, ale i všechny věci, které si sebou berete, získají zcela jiné uplatnění v novém působišti. Jenže kolikrát zjistíte, že za léta bydlení...
Plzeň 27. října (PROTEXT) - Stěhování do nových prostor sebou nese příslib nového počátku, nejenže začínáte znova na novém místě, ale i všechny věci, které si sebou berete, získají zcela jiné uplatnění v novém působišti. Jenže kolikrát zjistíte, že za léta bydlení se vám nastřádaly předměty, které nejenže už dlouhou dobu nepoužíváte, ale rozhodně je nemáte kam uložit v nových prostorách. Stěhování je v podstatě jakousi očistou a jistě nechcete sebou vláčet tuny minulosti. Nové prostory jsou zpravidla jiných rozměrů a vyžadují tedy nové podkladové koberce, PVC, okna se dožadují metráže jiných proporcí a někdy i nábytek, zvláště ten na míru, jako jsou třeba vestavěné skříně nelze přemístit a ustavit v rozdílných rozměrech nových místností. Jsme zkušená stěhovací firma Jaroslav Čepický – stěhování Plzeň a veškeré tyto problémy za vás rádi vyřešíme. Naší devízou není jen vás fundovaně přestěhovat, ale najít řešení všech problémů, které mohou nastat a se stěhováním úzce souvisí. Rádi vyklidíme a důsledně zlikvidujeme veškerý starý a nepotřebný nábytek, koberce, elektroniku, ale třeba i vyjetý olej z auta, který objevíte zapomenutý v garáži. Všechen odpad řádně roztřídíme, rozvezeme po skládkách, sběrných dvorech a někdy třeba i charitách, kdy taková stará a nepotřebná skříň může ještě udělat mnoho radosti tam, kde je o peníze nouze. Samozřejmě tak činíme pouze s vaším svolením. Vyklízení nebytových domů a pozůstalostí Další variantou je vyklízení starých domů a pozůstalostí. Stěhujete-li se do prostor, které kdysi obydlené, po sobě zanechaly stopy užívání předchozích majitelů, opět vám rádi nabídneme pomocnou ruku, odborně demontujeme, vyklidíme a ekologicky zlikvidujeme veškeré pozůstatky a až vás budeme do nových prostor stěhovat, ani nepoznáte, že tam dříve bylo množství nepotřebného vnitřního vybavení. Nabízíme komplexní služby v oboru, prostory vyklidíme, starý nábytek demontujeme, nový nábytek sestavíme a odborně namontujeme. Už se nemusíte stresovat, jak to všechno zvládnete, kolik času vám stěhování zabere. Jsme tady, aby Vy jste byli v klidu a pohodě. JSME TADY, ABY VAŠE STĚHOVÁNÍ PROBĚHLO HLADCE Jaroslav Čepický – Stěhování Plzeň Stěhování po České Republice a Evropské unii Volejte NON-STOP mobil: 775 335 530 Copyright © 2014 RETEL GROUP s.r.o. Kontakt: JAROSLAV ČEPICKÝ Kalikova 14 301 00 Plzeň Sídliště 838 330 11 Třemošná Telefon: +420 377 525 570 E-mail: cepicky.j@post.cz Web: www.stehovani-plzen.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.