Kidsoutdoor: Nepromokavé oblečení poslouží v nepříznivém počasí

Datum: 22.10.2014
Praha 22. října (PROTEXT) - Podzim je v plném proudu. Sluníčko vystřídalo sychravo, našim nejmenším to však nevadí, i přesto chtějí být venku. Je tedy nutné vybavit je kvalitním oblečením – například z nabídky internetového obchodu Kidsoutdoor. Dětské nepromokavé...
Praha 22. října (PROTEXT) - Podzim je v plném proudu. Sluníčko vystřídalo sychravo, našim nejmenším to však nevadí, i přesto chtějí být venku. Je tedy nutné vybavit je kvalitním oblečením – například z nabídky internetového obchodu Kidsoutdoor. Dětské nepromokavé oblečení skvěle poslouží právě tyto v podzimní dny. Vybírat můžete z nepromokavého oblečení od známých výrobců outdoorového dětského oblečení Elka, Bush Baby či Regatta. „Nepromokavé oblečení chrání děti před deštěm, vlhkem a před tak zábavnými loužemi. Děti se v něm cítí velice pohodlně a komfortně,“ říká Helena Mudrová provozovatelka obchodu Kidsoutdoor. Mezi nepromokavými soupravami je například velmi oblíbená ta od dánské značky ELKA. Tento voděodolný a větru vzdorný obleček byl velmi přísně testován. Je velkoryse střižen tak, aby se dal snadno natáhnout na oblečení. Kalhoty jsou do velikosti 98 laclové a mají nastavitelné šle, bundička má elastické manžety na rukávech a boční kapsy, kalhoty mají elastické smyčky pro přichycení pod gumáky, reflexní prvky a je možno ji prát v pračce. „Vaše dítko ji využije po celý podzim i jaro.“ říká Helena Mudrová. Na podzim a na jaře vaše děti využijí také praktické nepromokavé bundy. Dětskou nepromokavou bundu můžete mít vždy po ruce. Složená bunda o velikosti 18cmx10cm se snadno vejde do batůžku, do kabelky. Budete tak vždy připraveni na deštivé počasí. Bunda je nepromokavá a současně prodyšná, vyrobená z lehkého materiálu Isolate. „Bundy z naší nabídky mají navíc dvojité prošívání, boční kapsy a reflexní pruhy na kapsách a na zádech. Kapuce se dá snadno složit do límce,“ říká Mudrová. E-shopKidsoutdoor samozřejmě poskytuje na veškeré oblečení záruku 24 měsíců. „Doporučujeme prát maximálně na 40°C, nejlépe na nějaký šetrný program a bez avivážních prostředků, které by poškodily funkčnost materiálů, zejména jeho nepromokavost,“ doporučujeHelena Mudrová. Copyright © 2014 RETEL GROUP s.r.o. Kontakt: Helena Mudrová www.kidsoutdoor.cz tel: 602 743 926 e-mail: info@kidsoutdoor.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.