Lyžařská střediska jsou opět o něco lepší - novinky pro zimní sezónu 2014/2015!

Datum: 20.10.2014
Kolín nad Rýnem (Německo) 20. října (PROTEXT/PRNewswire) - Příznivci lyží a snowboardů se již nemohou dočkat zimních radovánek a provozovatelé lyžařských středisek se i letos snažili, aby pro sezónu 2014/15 byli opět pečlivě připraveni a mohli nabídnout hostům ještě lepší...
Kolín nad Rýnem (Německo) 20. října (PROTEXT/PRNewswire) - Příznivci lyží a snowboardů se již nemohou dočkat zimních radovánek a provozovatelé lyžařských středisek se i letos snažili, aby pro sezónu 2014/15 byli opět pečlivě připraveni a mohli nabídnout hostům ještě lepší a komfortnější služby. Představujeme vám nejdůležitější novinky v Alpách pro letošní sezónu . Rakousko, krajina lyžařů! Léto bylo ve znamení velkých změn, především na pěti tyrolských ledovcích. Na ledovci Hintertux se do dějin zapsala nová luxusní lanovka s vyhřívanými sedačkami. S osvětleným lyžařským tunelem v Kaunertalu, adrenalinovými závody v Söldenu a novou ledovou jeskyní v údolí Stubaital vám tento nádherný ledovcový region přináší mnoho vzrušení. Kromě toho je v Ischglu k vidění nový rekord v podobě lanovky Pardatschgratbahn a ve středisku Silvretta Montafon se dostanete na kopec Hochjoch-Totale novou panoramatickou kabinovou lanovkou. Vyvrcholením je největší vzájemně propojená lyžařská oblast v Rakousku: středisko SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental je hrdé na svou nově postavenou lanovku Aual-Bahn, která by měla v budoucnu zkrátit čekací dobu. Novinku nabízí i obrovské francouzské lyžařské středisko Trois Vallées, kde najdete nové moderní vleky a freeride sjezd „Liberty Ride”. V italském Jižním Tyrolsku máte díky dokončení kabinové lanovky Ortler-Rondain v Suldenu a nové lanovky Drei-Zinnen-Bahn v Sextenských Dolomitech k dispozici hned 5 km nových sjezdovek. A to není všechno! Podrobné informace a další zprávy z lyžařských středisek najdete na našem tiskovém portálu (tisk.snowtrex.cz). Pro další informace, tiskové či obrazové materiály kontaktujte prosím: TravelTrex GmbH Ondrej Kubec tisk-cz@traveltrex.com tel. 234 495 495 TravelTrex patří v Evropě k předním organizátorům zimních zájezdů a nabízí atraktivní zimní dovolené se skipasem, které jsou dostupné na internetu v 15 jazycích a ve 20 zemích. Více informací najdete zde: http://tisk.snowtrex.cz/newsroom/
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.