Minigalerie a dílna Daška: Dekorace pro každou příležitost

Datum: 16.10.2014
Kladno 16. října (PROTEXT) - Blíží se doba, kdy více času trávíme v interiérech, brzy navíc na dveře zaklepou Vánoc, takže je načase svůj byt vyzdobit nějakou pěknou dekorací. Tvoření různých dekorací a aranží je hlavní náplní malé minigalerie a dílny Daška. Galerie...
Kladno 16. října (PROTEXT) - Blíží se doba, kdy více času trávíme v interiérech, brzy navíc na dveře zaklepou Vánoc, takže je načase svůj byt vyzdobit nějakou pěknou dekorací. Tvoření různých dekorací a aranží je hlavní náplní malé minigalerie a dílny Daška. Galerie nabízí aranže různých tvarů, rozměrů, dle ročního období a svátků – blížící se Vánoce jsou příležitostí vyzdobit si byt. „Pokud máte zájem o nějakou zajímavou dekoraci, budete mít skvělou příležitost vidět naši práci na Vánočních trzích - Výstaviště Lysá nad Labem,“ říká Dagmar Škarbanová, majitelka minigalerie a dílny Daška. Při výběru je potřeba zvážit, zda chcete aranž pověsit nebo položit – a když položit, tak zda na stůl – tudíž menší velikost nebo do prostoru, kde bude nejspíše potřeba větší provedení. Aranže mohou být na různých základech – proutí, sklo, větev atd. nebo v různých nádobách – váza, květník, koš, konev apod. Aranže vyrábíme z kvalitních umělých nebo přírodních sušených rostlin – převážně však v kombinaci obou těchto materiálů. Ceny záleží na druhu a spotřebě materiálu. Květinové dekorace a aranže však patří nejen ke zkrášlení a oživení interiéru, ale také k různým slavnostním příležitostem. „Baví mě, když se mohu si zákazníkem popovídat o jeho představě, výsledek pak může splnit požadavek. Pokud děláme dekorace pro speciální příležitost, klademe mimořádný důraz na vystižení atmosféry, kterou má dekorace podpořit. Každý výsledek naší práce je originál,“ uvádí majitelka. Další část sortimentu minigalerie tvoří dárky a dárečky – z keramiky, porcelánu, dřeva, skla – různé hrnečky, misky, džbánky apod. Třetí část naplňuje české sklo – figurky, svícny, kvítky. „Mám ráda různá hezká místa nejen u nás, ale též v Toskánsku a v Provence a s těmi jsou spojená i voňavá pole levandule a slunečnic. Ráda tyto květiny používám i do některých aranží a také část ostatního nabízeného sortimentu, například hrníčky, je tímto dekorem zdobena,“ dodává Dagmar Škarbanová. Copyright © 2014 RETEL GROUP s.r.o. Kontakt: Dagmar Škarbanová Minigalerie Daška V Zátiší 172 – provozovna V Zátiší 165 273 62 Družec – okr. Kladno Mobil: +420 603 16 93 87, +420 775 16 93 87 E-mail: galeriedaska@centrum.cz Web: www.minigalerie-daska.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.