Milan Tocháček: Přestěhujeme, odstěhujeme

Datum: 15.10.2014
Mladá Boleslav 15. října (PROTEXT) - Poptáváte dodávkovou dopravu v Mladé Boleslavi? Potřebujete přestěhovat osobní věci či převézt drobný náklad? Zavolejte firmě Milan Tocháček. Naši zákazníci si vybírají přepravu či stěhování s naší firmou kvůli rychlosti, spolehlivosti...
Mladá Boleslav 15. října (PROTEXT) - Poptáváte dodávkovou dopravu v Mladé Boleslavi? Potřebujete přestěhovat osobní věci či převézt drobný náklad? Zavolejte firmě Milan Tocháček. Naši zákazníci si vybírají přepravu či stěhování s naší firmou kvůli rychlosti, spolehlivosti a dobrému poměru ceny a kvality. Nejste si jisti, zda stěhování zvládnete? Nevíte co a jak udělat? Rádi vám pomůžeme a poradíme. Spokojenost našich zákazníků nás motivuje k podávání ještě vyšších výkonů a k neustálému zlepšování naší práce. Na základě dlouhodobé praxe nabízíme odbornou kvalitu při stěhování a dalších službách. Naše firma Milan Tocháček z Brodce nad Jizerou, okres Mladá Boleslav, poskytuje služby v oblasti dodávkové autodopravy a stěhování vozidlem Citroen Jumper. Nabízíme přepravu nákladů o hmotnosti do 1,8 t (až 5 europalet), délka ložné plochy 400cm, a to nejen po České republice, ale i do zahraničí. Dále nabízíme možnost přepravy drobných věcí pick-upem Citroen Berlingo, objem nákladového prostoru 1,6m3, příp. osobní dopravy 3 osob. „Nabízíme spolehlivé stěhování domácností, kanceláří, firem. Odstěhujeme osobní věci, drobný náklad, ale také např. přepravíme 3 osoby na místo určení,“ vyjmenovává Milan Tocháček, jednatel společnosti. Ceny jsou dohodou, pro cenové kalkulace konkrétní přepravy firmu kontaktujte na tel.: 723 306 049. Dodávkové služby a přepravní služby zajišťujeme po celé České republice, ale i Evropské unii Citroenem Jumper, osoby Citroenem Berlingo. Copyright © 2014 RETEL GROUP s.r.o. Kontakt: Milan Tocháček Rudé armády 123 29473 Brodce Tel.: 723 306 049 Web: http://tochacek.sluzby.cz/ Email: tochacek.milan@seznam.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.