LENA – NEJMENŠÍ FIRMA NA TRHU JIŽ 24 LET

Datum: 15.10.2014
Ostrava 15. října (PROTEXT) - Vznikla v roce 1990 v Ostravě a od vzniku se zaměřuje na výrobu dámských podprsenek všech velikostí včetně atypických s košíčky AA, A, B… E, F… K, L, M/ 70-120, a to jak pro starší generaci, střední, tak i pro mladé. Specializujeme se...
Ostrava 15. října (PROTEXT) - Vznikla v roce 1990 v Ostravě a od vzniku se zaměřuje na výrobu dámských podprsenek všech velikostí včetně atypických s košíčky AA, A, B… E, F… K, L, M/ 70-120, a to jak pro starší generaci, střední, tak i pro mladé. Specializujeme se na šatník každé ženy pro všestranné použití a hlavně na každodenní pohodlí pro dámy každého věku. Máme obchodní zastoupení ve městech menších a ve větších, např. Praha, Ústí nad Labem, Cheb, Františkovy lázně, Brno, Velké Meziříčí, kde každoročně uskutečňujeme zakázkové šití na míru nejen spodního prádla, ale i korzetů a plavek. Díky spokojeným konečným zákaznicím si takto rozšiřujeme klientelu po celé České republice a nezdráháme se v případě zájmu spolupracovat se sousedy i na slovenském trhu. Mezi další zákazníky se nám rozšiřuje i pánská klientela, která je orientována na dámské spodní prádlo. V posledních letech oblékáme i ženy po ablaci prsu a spolupracujeme s klinikou plastické chirurgie MUDr. Lucáka v Ostravě. Našim dlouhodobým cílem je, aby každá žena v prádle LENA se cítila spokojena dle svých požadavků a přání. V prádélku od Lenky budou krásné, štíhlé i boubelky. Kontakt: LENA – Lenka Sowová Horní 10, 70030 Ostrava Tel. 604 279 800 Email: lena-pradlo@seznam.cz www.lena-pradlosluzby.cz www.lena-obchod.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.