Zahradní jezírko - skvělá dekorace k vašemu domu

Datum: 25.09.2014
Praha 25. září (PROTEXT) - Zahradní jezírko zkrášlí každý dvorek i zahradu. Pokud uvažujete nad jeho pořízením, určitě byste si měli zjistit více informací, které najdete třeba právě v tomto článku. Schází vám na zahradě klidné a pěkné místo k relaxaci? Rádi byste...
Praha 25. září (PROTEXT) - Zahradní jezírko zkrášlí každý dvorek i zahradu. Pokud uvažujete nad jeho pořízením, určitě byste si měli zjistit více informací, které najdete třeba právě v tomto článku. Schází vám na zahradě klidné a pěkné místo k relaxaci? Rádi byste svou zahradu oživili a nevíte jak? Zahradní jezírko je určitě správnou volbou. Realizace zahradních jezírek Na realizaci zahradních jezírek se specializuje společnost RYHOS s.r.o., v jejímž obchodě najdete bohatou nabídku příslušenství pro zahradní jezírka, včetně vodních rostlin a okrasných ryb. Věděli jste, že takové jezírko je možné využívat i ke koupání, nejen pro chov okrasných ryb? Ideální je vytvořit si dvě jezírka, kdy jedno slouží pro vaši relaxaci v parných letních dnech a druhé jako jedinečný estetický prvek. Důležité je věnovat se i pravidelné údržbě jezírka a nezapomenout ani na jeho zazimování. Každé zahradní jezírko vyžaduje určité technologie a zásady při realizaci, aby mohlo spolehlivě fungovat. Se zahradním jezírkem totiž vytváříte zcela nový biotop a určitě tedy doporučujeme jeho zřízení konzultovat osobně se specialisty z RYHOSU. Tato konzultace může proběhnout buďto na naší provozovně nebo u vás na zahradě před zahájením výstavby jezírka. V prodejně máte navíc možnost inspirovat se ukázkovými jezírky. Zahradní krby a pěkné dekorace Společnost RYHOS dále svým zákazníkům nabízí kvalitní zahradní krby a různé dekorace z umělého kamene, které zútulní každou zahradu. V zahradním krbu snadno připravíte maso, zeleninu i další pohoštění pro sebe, svou rodinu i přátele. Gril můžete zkombinovat například s pergolou nebo s altánem, který vám zajistí příjemné posezení i během nevlídného počasí. Mezi oblíbené dekorace, kterými můžete svůj zahradní krb doplnit, patří třeba studny a fontány, japonské lampy, květináče, různé sochy, sloupky nebo Gardenabeton - dokonalá imitace dřeva. Další sortiment na www.ryhos.cz V obchodě ryhos.cz vybírejte z celé škály dalších produktů pro vaši krásnou zahradu. Jsou pro vás připravené například travní směsi, se kterými získáte měkký zelený trávník podle svých představ, plastové okraje trávníků, zahradní osvětlení, brikety pro topení v krbu, opékací kameny nebo agrotextilie aj. Copyright © 2014 RETEL GROUP s.r.o. kontakt: RYHOS Nový Rychnov 272 394 04 Nový Rychnov Tel: 565 391 945 Fax: 565 381 445 E-mail: obchod@ryhos.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.