JEŘÁBNICKÉ PRÁCE - Zdeněk Jandl

Datum: 24.09.2014
Praha 24. září (PROTEXT) - Společnost Zdeněk Jandl nabízí jeřábnické práce všeho druhu, odborně se podílíme na montážích ocelových konstrukcí, realizujeme specializované práce na mostech. Jsme solidním partnerem pro práce ve výškách. Vlastníme silné a bezpečné...
Praha 24. září (PROTEXT) - Společnost Zdeněk Jandl nabízí jeřábnické práce všeho druhu, odborně se podílíme na montážích ocelových konstrukcí, realizujeme specializované práce na mostech. Jsme solidním partnerem pro práce ve výškách. Vlastníme silné a bezpečné stroje, se kterými disponuje odborně proškolený personál s dlouholetými zkušenostmi na velkých i malých zakázkách. Ve spolupráci s partnerskými firmami provádíme specializované práce jako montáž a demontáž ocelových konstrukcí, kácení a ořezy stromů, natěračské a zámečnické práce ve výškách, odborné práce na mostech, nakládání a skládání těžkých předmětů, ale třeba také montáže reklamních systémů a mnoho dalších prací, při jejichž vykonávání je nutné víc než vlastnit těžkou techniku, ale především schopnost reagovat a vyřešit různé zapeklité situace, na které je třeba nejen množství dosažených zkušeností, ale i vynalézavost a důvtip. Každá jednotlivá zakázka a to i ta nejmenší, je pro nás důležitým úkolem o který je třeba se postarat kvalitně a profesionálně s důrazem na dodržování platných legislativních předpisů. Pracujeme rychle a bez zbytečných prostojů ve shodě s časovou flexibilitou, podle přání a časového harmonogramu našich klientů a přizpůsobivost konkrétním požadavkům zákazníka. Máte-li problém, který potřebujete vyřešit, kontaktujte nás, domluvíme se na detailech prováděné práce a vypracujeme vám cenovou nabídku. Dlouhodobou spolupráci s naší firmou oceňujeme zvýhodněnými cenami služeb. ZDENĚK JANDL – JEŘÁBNICKÉ PRÁCE KVALITA ODVEDENÉ PRÁCE, SOLIDNOST A PROFESIONALITA kontakt: Zdeněk Jandl Tehov 88 251 01 Mobil: +420 603 584 729 E-mail: zdenek.jandl@seznam.cz Web: www.autojeraby-ricany.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.