Orgonity pomohou od únavy a dodají energii

Datum: 24.09.2014
Praha 24. září (PROTEXT) - Jestliže se často cítíte unavení a postrádáte energii, objevte kouzlo magických orgonitů. Orgonity jsou dnes velmi oblíbené, jelikož se s nimi pojí téměř zázračné vlastnosti. Mezi ně patří neutralizující účinek na negativní působení elektromagnetického...
Praha 24. září (PROTEXT) - Jestliže se často cítíte unavení a postrádáte energii, objevte kouzlo magických orgonitů. Orgonity jsou dnes velmi oblíbené, jelikož se s nimi pojí téměř zázračné vlastnosti. Mezi ně patří neutralizující účinek na negativní působení elektromagnetického záření, dále eliminace působení geopatogenních zón nebo čištění vody a regenerace pro naše tělo. Orgonity jsou rovněž pěkným a zajímavým interiérovým doplňkem. Ručně vyráběné orgonity z lastura.cz V internetovém obchodě lastura.cz můžete vybírat z bohaté nabídky zázračných orgonitů ruční výroby. Najdete zde klasické i vysoké orgonity ve formě pyramid, jehlany, kamenné koktejly, svícny, srdce a květiny, malé osobní orgonity, které můžete mít stále u sebe, přívěsky na krk, orgonity pro zavěšení na stěnu i mnohé další. Vyberte si orgonit, který se vám zalíbí na první pohled. Tytoručně vyráběné orgonity nabývají celé škály podob a těší se velké oblibě mezi lidmi všech generací. Pozitivní účinky orgonitů Jak jsme již naznačili na začátku článku, orgonity se pojí s mnoha pozitivními účinky. Velmi důležitou vlastností je, že představují silný zdroj léčivých energií. Díky orgonitu budete mít více energie, jelikož tu negativní přitahují a zěmní na příjemnou pozitivní. Z vašeho života zmizí disharmonie a vy se konečně budete cítit dobře. Z nabídky obchodu lastura.cz vám můžeme doporučit například orgonity jako vysoké pyramidy, které vyzařují pozitivní energii. Pěkný interiérový doplněk i originální dárek Zatímco malý orgonit můžete mít stále u sebe, ten větší je lepší umístit někam do svého interiéru. Větší orgonity se skvěle hodí pro umístění do ložnic, kuchyní či obývacích pokojů, malé osobní orgonity můžete nosit stále při sobě (v kabelce, na krku nebo i zavěšené na mobilním telefonu). Orgonit ruční výroby rovněž udělá velkou radost jako dárek pro vaše blízké. Darujte ho například své kamarádce, sestře, mamince nebo prarodičům. kontakt: LASTURA.CZ Jana a Milan Vojtíškovi Brdo 68 (Zápřičnice) 509 01 Stará Paka (pošta Nová Paka)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.