Proč si při koupi matrace připlatit

Datum: 23.09.2014
Litomyšl 23. září (PROTEXT) - Výběr matrace výrazně ovlivní kvalitu vašeho spánku, proto se rozhodně nevyplatí na ní šetřit. Raději než levnou matraci zvolte matraci o něco dražší a zato kvalitnější. Vyberte si matraci, na které budete rádi usínat a probouzet se odpočinutí...
Litomyšl 23. září (PROTEXT) - Výběr matrace výrazně ovlivní kvalitu vašeho spánku, proto se rozhodně nevyplatí na ní šetřit. Raději než levnou matraci zvolte matraci o něco dražší a zato kvalitnější. Vyberte si matraci, na které budete rádi usínat a probouzet se odpočinutí a plní energie. Kvalitní matrace se v současnosti prodávají v mnoha typech. Kvalitní matrace od MP Zdravý spánek Matrace špičkové kvality vám přináší společnost MP Zdravý spánek, v jejímž internetovém obchodě můžete vybírat nejen mezi matracemi, ale k dispozici vám tu jsou i kvalitní postele, rošty, anatomicky tvarované polštáře, přikrývky, či moderní povlečení, které změní vzhled vaší ložnice. Při výběru matrace byste se měli zaměřit na její provedení. Matrace není univerzální a její výběr by tedy měl ovlivnit například váš věk, hmotnost, zdravotní stav, účel použití (zda ji budete používat každý den nebo jen příležitostně), tuhost (tvrdší, měkčí) a umístění Vaší matrace v posteli (pevná deska, laťkový nebo lamelový rošt). Sendvičové, přírodní, latexové nebo pružinové matrace? Velmi oblíbené jsou sendvičové matrace s přírodním jádrem (kokos, mořská tráva, kaktus, koňská žíně) a bio pěna (s obsahem přírodních olejů). Mnoho lidí sází také na kombinaci studené pěny s viscoelastickou pěnou. Nemůžeme opomenout ani matrace latexové (měkkost) a pružinové matrace (vzdušnost). Každá matrace má trochu jiné vlastnosti a nejlépe tedy uděláte, když si při jejím výběru necháte poradit od specialisty, nebo nejlépe, když si matraci před zakoupením vyzkoušíte. Výběr správné matrace do vaší postele Výběr matrace se dále odvíjí od velikosti postele (vnitřní rozměry). Dle přání zákazníka je možno vyrobit jakýkoliv rozměr. Jednou z nejvíce důležitých vlastností je její tuhost. Že nevíte, jak tvrdou matraci zvolit? Můžete se řídit obecným doporučením (udaná tuhost matrace) anebo vlastním pocit při zkoušení na prodejně. Pro spánek na zádech jsou vhodnější tvrdší matrace, na boku měkké až středně tvrdé a na břiše středně tvrdé. Spolu s matrací nepodceňte ani postelový rošt. U MP Zdravý spánek můžete vybírat z pevných, polohovacích a motorových roštů prvotřídní kvality. Kontakt: MP Zdravý spánek Braunerovo náměstí 210 570 01 Litomyšl Tel.: 602 593 031, 774 103 112 E-mail: info@mpzdravyspanek.cz Web: www.mpzdravyspanek.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.