Právní poradenství WOLF THEISS při akvizici Hotelu Augustine

Datum: 22.09.2014
Praha 22. září (PROTEXT) - Právní firma WOLF THEISS působila jako mezinárodní i místní právní poradce finanční skupiny Erste Group Bank AG, která financovala akvizici pětihvězdičkového Hotelu Augustine ruskou hotelovou skupinou Gleden Invest. Hotel Augustine, jeden z nejlépe...
Praha 22. září (PROTEXT) - Právní firma WOLF THEISS působila jako mezinárodní i místní právní poradce finanční skupiny Erste Group Bank AG, která financovala akvizici pětihvězdičkového Hotelu Augustine ruskou hotelovou skupinou Gleden Invest. Hotel Augustine, jeden z nejlépe hodnocených hotelů v České republice, tvoří komplex sedmi historických budov ze 13. století v areálu funkčního kláštera řádu Augustiniánů. V roce 2013 jej prestižní ročenka Top 100 Hotels in the World in Travel + Leisure’s 2013 World’s Best Awards zařadila mezi sto nejlepších hotelů světa. Hotel Augustine nyní získala ruská hotelová skupina Gleden Invest financovaná Erste Group Bank AG s podporou rakouské nadnárodní právní kanceláře Wolf Theiss, která se zaměřuje na oblast střední, východní a jihovýchodní Evropy. Finanční expert Wolf Theiss, Mills Kirin, k tomu říká: "Tato transakce je jednou z nejsledovanějších hotelových akvizic v České republice v roce 2014 a zároveň skvělou ukázkou mezinárodní finanční erudice Wolf Theiss, schopnosti porozumění a podpory růstu obchodní činnosti našich klientů a vynikající spolupráce naší vídeňské a pražské kanceláře." Řídící partner pražské kanceláře Wolf Theiss, Tomáš Rychlý, dodává: "Přeshraniční financování v oblasti střední, východní a jihovýchodní Evropy je jednou z našich hlavních specializací. Ceníme si toho, že jsme své schopnosti a zkušenosti mohli při spolupráci na tomto klíčovém pražském projektu uplatnit ve prospěch jednoho z našich nejvýznamnějších klientů, Erste Group Bank AG." Kontakt: Eliška Grendelová Marketing a komunikace WOLF THEISS Pobřežní 12 tel.: +420 234 765 230 e-mail: eliska.grendelova@wolftheiss.com Lenka Hašková Office Manager WOLF THEISS Pobřežní 12 tel.: +420 234 765 237 e-mail: lenka.haskova@wolftheiss.com ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.