Brdské pochoutky.cz: Poznejte chuť skutečného ovoce

Datum: 18.09.2014
Praha 18. září (PROTEXT) - Pokud už vás nebaví nekvalitní ovocné džemy ze super a hyper marketů, ochutnejte některý z internetového obchodu Brdské pochoutky.cz. Už nebudete chtít jiný. Za Brdskými pochoutkami stojí Jana Andrlová vyrábějící kvalitní ryze české zavařeniny...
Praha 18. září (PROTEXT) - Pokud už vás nebaví nekvalitní ovocné džemy ze super a hyper marketů, ochutnejte některý z internetového obchodu Brdské pochoutky.cz. Už nebudete chtít jiný. Za Brdskými pochoutkami stojí Jana Andrlová vyrábějící kvalitní ryze české zavařeniny s vysokým obsahem ovoce, bez konzervačních látek, barviv, aromat atd. „Všechny zavařeniny vyrábím sama výhradně ručně, tradičním, dalo by se říci domácím, způsobem,“ říká Jana Andrlová. Většina ovoce je z vlastní produkce z oblasti čisté přírody Brd, takže je to ovoce skutečně kvalitní, pěstované bez použití chemických postřiků a hnojiv v oblasti, která leží na hranici vojenského újezdu Brdy. Ten má být v příštím roce dokonce vyhlášen chráněnou krajinnou oblastí. „Lesní ovoce jako borůvky, maliny, lesní jahody či ostružiny sbírám vlastnoručně v brdských lesích. Každá borůvka, malina, ostružina i lesní jahoda mi projde rukama, takže za jejich kvalitu ručím,“ vysvětluje Jana Andrlová. Obsah ovoce v jednotlivých zavařeninách se pohybuje od 62 % až po 78 %. Ovoce, které nelze pěstovat v našem regionu – například meruňky, pochází od moravských pěstitelů. Oceněné pomelo Jana Andrlová se „nebojí“ ani exotického ovoce. Zajímavým doplňkem nabízeného sortimentu pochoutek tvoří citrusové zavařeniny. Zavařenina z pomela s pekanovými ořechy byla dokonce oceněna bronzovou medailí v celosvětové soutěži výrobců citrusových marmelád „TheWorld´s OriginalMarmaladeAwards“ v anglickém Dalemainu. Vzhledem k opravdu vysokému obsahu a kvalitě ovoce se nejedná o „marmelády do buchet“, ale o pochoutku, která by určitě neměla chybět např. při dobré snídani. Jejich chuť skvěle vynikne například na opečeném toustu, kvalitním čerstvém pečivu nebo v poctivém bílém jogurtu. „Sklenička se zavařeninou, ovázaná přírodním lýkem s etiketou z hnědého kartonu, je i milou pozorností, kterou jistě uděláte radost svým přátelům, známým, ale i obchodním partnerům,“ uzavírá Jana Andrlová. Kontakt: Brdské pochoutky Jana Andrlová Mixova 165 261 01 Příbram tel.: 774513400 e-mail: andrl@seznam.cz web: www.brdske-pochoutky.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.