V Česku se čočky kupují on-line, nejčastěji měsíční

Datum: 10.09.2014
Praha 10. září (PROTEXT) - Internetový obchod Vašečočky.cz? První balení čoček jsme prodali v roce 2008,“ říká Martin Bláha, spoluzakladatel společnosti Maternia, která obchod provozuje, „dnes obsluhujeme zákazníky v 11 evropských zemích a míříme do dalších.“ ...
Praha 10. září (PROTEXT) - Internetový obchod Vašečočky.cz? První balení čoček jsme prodali v roce 2008,“ říká Martin Bláha, spoluzakladatel společnosti Maternia, která obchod provozuje, „dnes obsluhujeme zákazníky v 11 evropských zemích a míříme do dalších.“ „V České republice a na Slovensku jsme největším on-line prodejcem čoček a příslušenství,“ pokračuje, „za den vyexpedujeme průměrně 3 000 objednávek, polovina všech on-line čoček a příslušenství se odehraje v tuzemsku na našich stránkách. Troufám si říct, že máme v současné době nejvíce relevantních dat o nákupních zvycích uživatelů čoček. Rozhodli jsme se o mnohá z nich podělit.“ Jak se v tuzemsku nakupují kontaktní čočky? Korekci zraku brýlemi nebo čočkami potřebuje v České republice téměř polovina populace. 300 000 lidí řeší oční vadu kontaktními čočkami. Polovina z těch, kdo nosí čočky, používá čočky měsíční, čtvrtina čtrnáctidenní. 15 % zákazníků nosí čočky jednodenní, toto číslo přitom každým rokem roste – pro sport nebo při jarních alergiích jsou jednodenní čočky ideální – ráno nasadíte, večer vyhodíte. Přes 80 % všech prodaných čoček jsou čočky „jen na dálku“ a „jen na blízko“, bifokály a multifokály kupuje jen 1 % zákazníků. Necelých 10 % procent zákazníků kupuje čočky torické pro úpravu astigmatismu. Že čočky plní i jistou estetickou úlohu potvrzuje fakt, že 10 % prodaných čoček jsou čočky barevné. Nejčastější dioptrie? -3 až -0,5 dpt. Zákazníků s tímto rozmezím dioptrií je více než polovina. Internetový obchod Vašečočky.cz působí na trhu s kontaktními čočkami a příslušenstvím od roku 2008, v současné době je největším on-line prodejcem čoček a přidruženého sortimentu v Česku a na Slovensku. V letech 2013-2014 obchod úspěšně expandoval do 11 evropských zemí, další expanzi chystá i do budoucna. KONTAKT: www.Vašečočky.cz Zelená linka: 800 800 170 (Po-Pá: 8-16 hod)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.