Víno Rychnov: Víno pro každou příležitost

Datum: 09.09.2014
Rychnov 9. září (PROTEXT) - Společnost Víno Rychnov obchodně zastupuje v Libereckém kraji dvě malá rodinná vinařství z jižní Moravy. Soustředí se tak na dodávku kvalitních lahvových moravských vín, včetně řady doprovodných služeb, obyvatelům a firmám Libereckého kraje....
Rychnov 9. září (PROTEXT) - Společnost Víno Rychnov obchodně zastupuje v Libereckém kraji dvě malá rodinná vinařství z jižní Moravy. Soustředí se tak na dodávku kvalitních lahvových moravských vín, včetně řady doprovodných služeb, obyvatelům a firmám Libereckého kraje. Víno Rychnov nabízí vína také přes internetový obchod www.vinorychnov.webuje.cz, kde lze objednat a vyzvednout se slevou 10% osobně v Rychnově každý den v čase 16:00 – 20:00. Před cestou k nám do Rychnova u Jablonce nad Nisou je nutné předem volat, protože jezdíme často po rozvozech a degustačních akcích. „Námi nabízená vína nekoupíte nikde v běžném supermarketu. Skladem máme přes 30 druhů vín dvou rodinných vinařství ze Znojemské podoblasti – od jakostních až po výběry z bobulí, od suchých až po sladké, červené bílé a velice oblíbené růžové. Na objednávku však zajistíme dalších téměř 50 druhů vín těchto vinařství,“ říká k nabídce společnosti její majitel Aleš Staněk. Společnost běžně dodává do soukromé sféry, květinářství, restaurací, vinoték a hotelů v Libereckém kraji. Společnost Víno Rychnov se především zaměřuje na dárková balení vín a vína jako reklamní předmět – samozřejmě s vlastní etiketou zákazníka. „Tiché víno, které je označeno logem, názvem firmy odběratele a slouží jako reklamní předmět, můžete dle novely zákona o dani z příjmu v ceně do 500 Kč zahrnout do nákladů firmy. Navíc u takto zakoupeného vína je možné, aby si plátci odpočítali DPH,“ vysvětluje Aleš Staněk. Prodejem to nekončí Víno Rychnov nabízí řadu doplňkových služeb. „Kromě rozvozu a dodání vína až k vašim dveřím po Libereckém kraji jsme schopni nabídnout také například dárková balení, řízené a neřízené degustace vín i u vás doma nebo na zahradě včetně občerstvení a snoubení pokrmů. Zákazníci, kteří si od nás koupí víno, také mají možnost zapůjčit si speciální degustační skleničky s logem vinařství, například pro nějakou významnou akci,“ informuje Aleš Staněk. Tím však speciální nabídka zdaleka nekončí. Na společnost Víno Rychnov se můžete obrátit, když potřebujete na svůj firemní večírek zajistit doprovodný program spojený s ochutnávkou vín, včetně rautu a hudebního doprovodu. Zajímavou akci můžete využít, pokud chystáte svatbu, případně jako svatební dar – svatební kolekce vín s vlastní etiketou. „Zákazníkům zajistíme i ruční malbu na lahve dle přání zákazníka,“ uzavírá Aleš Staněk. Kontakt: Víno Rychnov Ing. Aleš Staněk Zálesí 833 468 02 Rychnov u Jablonce nad Nisou Tel.: +420 724 662 156 E-mail: vino.rychnov@centrum.cz Web: http://vinorychnov.webuje.cz Facebook: www.facebook.com/vinorychnov
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.