Luxusní zlaté, stříbrné a briliantové šperky

Datum: 08.09.2014
Praha 8.září (PROTEXT) - Jestliže rádi nosíte pěkné šperky, určitě nahlédněte do nabídky klenotnictví Šperky NM, které působí v oboru šperkovnictví již více než 20 let. Disponuje tak bohatým sortimentem zlatých, stříbrných a briliantových šperků, které jsou skvělou...
Praha 8.září (PROTEXT) - Jestliže rádi nosíte pěkné šperky, určitě nahlédněte do nabídky klenotnictví Šperky NM, které působí v oboru šperkovnictví již více než 20 let. Disponuje tak bohatým sortimentem zlatých, stříbrných a briliantových šperků, které jsou skvělou volbou pro speciální příležitosti i na každodenní nošení. V nabídce klenotnictví najdete i moderní hodinky nebo si můžete nechat vyrobit vlastní šperky na míru svým požadavkům. Bohatá nabídka luxusních šperků Šperky jsou již po mnoho let symbolem luxusu. Zatímco dříve si je nemohl úplně každý dovolit, dnes už jsou poměrně dostupné, obzvlášť ty ze stříbra zakoupíte téměř za pár korun. V obchodě výrobce Šperky NM můžete vybírat třeba z bohaté nabídky náhrdelníků, které se vyrábějí ze zlata, stříbra, z portugalského stříbra nebo z chirurgické oceli. Zdobí je diamanty, perly i drahé kameny. Pěkné náhrdelníky se stanou ozdobou každého dekoltu. Vyzkoušejte je a uvidíte, jak vám budou slušet. K náhrdelníkům je téměř nezbytné zvolit i pěkné náušnice, které dokonale padnou do vašich uší. V nabídce obchodu jsou pro vás připraveny zlaté, stříbrné i ocelové náušnice v celé škále tvarů. Kromě šperků pro ženy zde pořídíte i pěkné dětské šperky, co jistě potěší vaše nejmenší. Do další nabídky výrobce patří přívěsky, prsteny nebo třeba řetízky. Při nošení a kombinování různých šperků vždy dbejte na sladění materiálu a stylu, ve kterém je šperk vyroben. Pěkné šperky i na zakázku U Šperky NM si můžete nechat vyrobit hezké šperky na zakázku, které budou zhotoveny na základě vašich přání a konkrétních požadavků. Výrobu šperku můžete konzultovat osobně v klenotnictví v Kaplici nebo v Českých Budějovicích, po mailu nebo telefonicky. Dodací lhůta se u šperků pohybuje mezi dvěma až třemi týdny. Na zakázku se vyrábějí například prsteny (snubní, zásnubní) nebo i jiné šperky. Budete tak mít jistotu, že budou vypadat přesně dle vašich představ a také, že dokonale padnou. Kontaktní osoba pro e-shop: Lucie Štiková Tel.: +420 737 11 00 33 E-mail: sperky@sperky-nm.cz Web: www.sperky-nm.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.