MONTÁŽ POŠTOVNÍCH SCHRÁNEK

Datum: 02.09.2014
Praha 2. září (PROTEXT) - Přemýšleli jste o nové poštovní schránce, postavili jste novostavbu a teď řešíte detaily, do kterých domácí poštovní schránka patří, nebo rekonstruujete bytový dům a staré schránky potřebují vyměnit, nebo prostě už nestačí. Jsme rodinná...
Praha 2. září (PROTEXT) - Přemýšleli jste o nové poštovní schránce, postavili jste novostavbu a teď řešíte detaily, do kterých domácí poštovní schránka patří, nebo rekonstruujete bytový dům a staré schránky potřebují vyměnit, nebo prostě už nestačí. Jsme rodinná firma Poštovní schránky Slánský a na trhu se pohybujeme již od roku 1996, zabýváme se výrobou, prodejem, montážemi a servisem poštovních schránek. Na našich stránkách www.slansky.cz nabízíme velký výběr schránek nejen různých druhů, ale především schránek určených pro různé účely, ať už si vyberete velkoobjemovou poštovní schránku vhodnou k rodinnému domu nebo sestavu schránek pro více uživatelů, rozhodně se nemusíte obávat starostí s jejich montáží. Nabízíme kompletní montáž poštovních schránek, to znamená, že vám schránku nejen dopravíme na místo určení, ale demontujeme a zlikvidujeme schránky staré a namontujeme nové, podle vašeho přání a možného prostoru. A to ještě není všechno, vyřešíme počet náhradních klíčů ke schránce, podle vašich požadavků, odlitky klíčů máme skladem a tedy se nemusíte obávat, že když klíče ztratíte budete muset měnit schránku za novou. Doplňky, které rovněž jsou nutností k plné funkčnosti, nabízíme samozřejmě také, a tak u nás najdete vhodné očíslování, jmenovky, ale nabídneme vám i boxy a koše na letáky a pro ty, koho nekončící množství letáků už unavuje, tady máme viditelnou samolepku s důrazem Nevhazujte reklamu. K sestavám poštovních schránek s montáží dodáváme tyto samolepky v ceně montáže. Vyberete si z naší nabídky poštovních schránek, dejte nám vědět a my vám obratem vypracujeme cenovou nabídku, včetně návrhu rozmístění. Při větších odběrech poštovních schránek a pro stálé zákazníky poskytujeme množstevní slevy a dopravu zdarma. A že jste zdaleka, nevadí, provádíme montáže schránek po celé České Republice. Jako doplňkovou činnost našim zákazníkům zajišťujeme i servis schránek. Zde je seznam měst, ve kterých byla jsme již prováděli montáž poštovních schránek a jak můžete vidět, není nám žádné město vzdálené. V každém z vyjmenovaných měst máme provedeno několik montáží poštovních schránek. Praha, Brno, Ostrava, Plzeň, Karlovy Vary, Týn nad Vltavou, Chomutov, Aš, Hodonín, Uherské Hradiště, Rožnov pod Radhoštěm, Zlín, Karviná, Liberec, Hradec Králové, Chlumec nad Cidlinou, Kolín, Pardubice, České Budějovice, Mariánské Lázně, Třeboň, Prostějov, Mohelnice, Strakonice a mnoho dalších. Máte-li jakékoliv dotazy, chcete se zeptat na konkrétní problém, se kterým se potýkáte, pište, volejte, rádi vám vyjdeme vstříc. SCHRÁNKY SLÁNSKÝ - SPOLEHLIVOST A JISTOTA Kontakt: JIŘÍ SLÁNSKÝ Slavětín nad Metují 66 549 01 Nové Město nad Metují Tel.: 604 808 688 Email: info@slansky.cz Web: www.slansky.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.