LEVNÉ NÁPLNĚ, TONERY A BARVY DO TISKÁREN

Datum: 21.08.2014
Praha 21. srpna (PROTEXT) - Náklady za tonery a náplně do tiskáren tvoří důležitou součást výdajů domácností, obchodníků či živnostníků. Ti, co tisknou dennodenně, tisknou desítky listů, ať už barevně nebo jen černobíle, musí nejednou řešit problém, že toner, náplň...
Praha 21. srpna (PROTEXT) - Náklady za tonery a náplně do tiskáren tvoří důležitou součást výdajů domácností, obchodníků či živnostníků. Ti, co tisknou dennodenně, tisknou desítky listů, ať už barevně nebo jen černobíle, musí nejednou řešit problém, že toner, náplň dojde a bude nutné je vyměnit. Když se ale podíváte na ceny značkového příslušenství přímo od výrobce, zjistíte, že musíte sáhnout poměrně hluboko do peněženky. Opravdu je nutné vyhazovat zbytečně finanční prostředky oknem jen za to, aby tiskárna obsahovala originální náplně, které výrobce určil? Nikoliv, existuje řešení v podobě alternativních výrobců a jejich náplní do tiskáren, cartridgí, tonerů, které jsou plně kompatibilní do všech dostupných tiskáren na trhu. Abyste nemuseli běhat z obchodu do obchodu, máme tu pro Vás přehledný internetový obchod www.usporanatisku.cz, ve kterém naleznete kvalitní kompatibilní náplně do tiskáren za nejvýhodnější ceny! Pokud máte cestu kolem Tábora, určitě se zastavte do naší kamenné prodejny nabízející všechny typy kompatibilních i originálních náplní, tonerů do tiskáren renomovaných výrobců, jako jsou Canon, Brother, HP, Epson, Lexmark, Samsung, Oki, Panasonic, Philips, Dell, Xerox atd. Všechny námi nabízené náplně a tonery do tiskáren splňují náročné normy (ISO 9001 a ISO 14001) pro originální značkové výrobky. Našim hlavním cílem je poskytovat klientům prvotřídní zboží, proto naše náplně do tiskáren dosahují stejných kvalit, jako značkové produkty od výrobců tiskáren. Ale oproti originálům jsou cenově přijatelnější a jejich životnost je delší! Navíc v kamenné prodejně naleznete zboží za stejné ceny jako na internetu. Zákazník si tak jednoduše může vybrat on-line, ale zboží koupit v prodejně. Nebo obráceně, bez toho, že by musel přemýšlet nad tím, co je pro něj cenově výhodnější. Pro naše zákazníky se snažíme být solidním, spolehlivým a důvěryhodným obchodníkem, a proto ani váš nákup nezůstane bez dalších výhod. Každý zákazník, který nakoupí v našem e-shopu, obdrží po dokončení objednávky voucher 3% slevu na další nákup. Stoprocentní chod kanceláří ve firmách nezáleží výhradně na lidském faktoru. Neméně důležité jsou kvalitní kancelářské potřeby, proto i na www.usporanatisku.cz můžete pohodlně nakoupit řezačky papíru, fotopapíry, skartovací stroje, fólie do faxu, laminovačky, pásky do tiskáren či prostředky na čištění. S naším zbožím budete tisknout podstatně levněji a to ve stejné kvalitě jako s originály. Přesvědčte se sami. Přejeme Vám příjemný nákup. ÚSPORA NA TISKU.cz - PARTNER PRO VAŠI KANCELÁŘ Kontakt: ÚSPORA NA TISKU.cz Jan Maštera Ke Chlumu 295 390 03 Tábor Zákaznická podpora: E-mail: naplnetonerytiskarny@gmail.com Web: www.usporanatisku.cz Tel.: +420 777 309 198 Výdejní místo Tábor V prostorách INTERSPARU v Táboře Chýnovská 3049 390 02 Tábor Mobil: +420 777 309 198 PO - PÁ 8:30-19:00 hod SO - 8:30-11:30 NE - ZAVŘENO
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.