Elektronické systémy – Pavel Váverka

Datum: 11.08.2014
Praha 11. srpna (PROTEXT) - BEZPEČNOST PŘEDEVŠÍM Ne nadarmo každý rok policisté varují před zloději, kterým není nic cizí, chaty, opuštěné rodinné domy v době, kdy jedete na zaslouženou dovolenou a další objekty, které se stávají v době vaší nepřítomnosti cílem...
Praha 11. srpna (PROTEXT) - BEZPEČNOST PŘEDEVŠÍM Ne nadarmo každý rok policisté varují před zloději, kterým není nic cizí, chaty, opuštěné rodinné domy v době, kdy jedete na zaslouženou dovolenou a další objekty, které se stávají v době vaší nepřítomnosti cílem lapků. A přestože technika a technické vymoženosti jsou stále dokonalejší, přesto jsou mnohé byty a domy ponechány napospas, bez řádného zabezpečení. Jsme společnost PV elektronické systémy – Pavel Váverka a specializujeme se nabídku komplexních služeb v oblasti zabezpečovacích a kamerových systémů, vstupních a přístupových struktur. Naše nabídka služeb zahrnuje projektování, montáže a samozřejmě i servis a revize u poplachových zabezpečovacích a tísňových systémů pro střežení objektů, kamerových systémů, jako základního bezpečnostního prvku ochrany objektů. Jako odborníci ve svém oboru s léty praxe, bychom vám rádi doporučili zabezpečovací systém JABLOTRON 100, který je v součastné době špičkou na trhu v oblasti zabezpečovacích systémů pro rodinné domy a malé a střední firmy. JABLOTRON 100 se flexibilně přizpůsobí vašim individuálním požadavkům a potřebám. Systém umožňuje konkrétní ochranu jednotlivých zón, podle momentálních potřeb klienta. Během dne, tak systém může hlídat jen garáž, v noci zahradu a přízemí domu atd. Systém vyniká moderním designem a nenarušuje tak vnitřní ráz interiéru. Snadno se ovládá a vy máte svůj majetek celodenně pod kontrolou v aplikaci svého mobilu. JABLOTRON 100 tedy není jen obvyklý alarm, ale též chytrý systém pro automatizaci objektů s využitím ovládání a reportů přes GSM síť, Internet a aplikace v mobilních telefonech. Zabezpečovací systém JABLOTRON 100: - vyniká snadným ovládáním - nadčasový design pochází z rukou špičkových designérů - nabízí plnohodnotný vzdálený přístup z počítače nebo chytrého telefonu - přizpůsobuje se individuálním potřebám rozsahu zabezpečení - multifunkční aplikace – ochrana před zloději, požárem, záplavou či únikem plynu - důmyslná instalace, která přináší šetrný přístup jak pro objekt, tak pro peněženku - jistota nejvyšší bezpečnosti JABLOTRON 100 - NEJVYŠŠÍ ÚROVEŇ BEZPEČNOSTI KONTAKTY: Tel: 384 971 771 GSM: 736 228 687 Fax: 910 057 956 E-mail: info@pvpisek.cz Web: www.pavelvaverka.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.