115. veletrh Canton Fair: Budoucnost obchodu

Datum: 21.07.2014
Guangzhou (Čína) 21. července (PROTEXT/PRNewswire) - 115. veletrh Canton Fair: Budoucnost obchodu ve znamení ještě větší modernizace a služeb I když národní tým Číny na světovém fotbalovém šampionátu v Brazílii nezvítězil, čínským obchodníkům se to určitě povedlo....
Guangzhou (Čína) 21. července (PROTEXT/PRNewswire) - 115. veletrh Canton Fair: Budoucnost obchodu ve znamení ještě větší modernizace a služeb I když národní tým Číny na světovém fotbalovém šampionátu v Brazílii nezvítězil, čínským obchodníkům se to určitě povedlo. Výrobce vlajek z provincie Zhejiang dodal do Brazílie více než 50 milionů svých produktů, přičemž mnoho objednávek bylo realizováno v průběhu veletrhu v Cantonu. Jde o největší akci pro obchodníky v Číně. 115. veletrh Canton Fair, který uzavřel své brány 5. května, dostál svému předsevzetí zvýšit konkurenci v oblasti obchodování. Zatímco celková hodnota obchodních transakcí na 114. veletrhu slabě poklesla na asi 191 miliard čínských jüanů (31 miliard amerických dolarů), jednotlivá čísla dokázala, že úsilí organizátorů veletrhu o simulaci kreativity, kvality a rozpoznání značek bylo velice úspěšné. Mnoho moderních podniků v Číně, jako například výrobci domácích spotřebičů a spotřební elektroniky, uzavřelo na veletrhu lukrativní obchody. Prudce vzrostl zejména prodej „chytrých“ smart produktů. Aby zvýšili návštěvnost zájemců na letošním veletrhu, využili organizátoři celou řadu moderních metod. Kampaně "vystavovatelé zvou zákazníky" a "stávající zákazníci zvou nové zájemce“, představené v roce 2013 byly dále upraveny a rozšířeny a počet pozvání, která rozeslali vystavovatelé a stávající zákazníci, výrazně stoupnul. Nový program propagace a představování v Indii spojil pozvánky na veletrh s exkluzivními rozhovory na sociálních médiích. Yin Zhenyu, manažer společnosti zaměřené na péřové výrobky, byl nadšený z odezvy na pozvánky, které jeho společnost rozeslala. "Jen první den jsme přivítali více než 30 pozvaných," vysvětloval Yin. "Už máme objednávku od zákazníka z Malajsie za 50 000 amerických dolarů. Všichni zákazníci, kteří obdrželi pozvánku, mohou navštívit veletrh bez registračního poplatku, takže je to pro ně mnohem výhodnější." Veletrh jako takový má další pozitivní ohlasy z celého světa. Zájemce o stavební vybavení ze Súdánu navštívil veletrh Canton Fair letos potřetí. "Je to vynikající platforma pro zámořské zájemce ze sféry velkoobchodu," vysvětloval Súdánec. "Polovinu produktů, které zde koupím, prodám po svém návratu do maloobchodu. V Súdánu máme hodně zboží z Číny. Ceny jsou zde rozumné a liší se podle kvality a výkonu." "Nikdy jsem neviděl tolik klientů, kteří by měli zájem podepsat smlouvu přímo na místě," řekl Ahmed Fouad, náměstek ředitele egyptského výrobce domácích spotřebičů společnosti Unionaire. "Předčilo to všechna naše očekávání." Další informace naleznete na internetové adrese: http://www.cantonfair.org.cn/en/index.asp Kontakt pro média: Wu Xiaoying Tel: +86-20-8913 8628 Email: xiaoying.wu@cantonfair.org
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.