GolfBetter.net spouští unikátní platformu pro amatérské golfisty

Datum: 17.07.2014
Praha 17. července (PROTEXT) - Skupina absolventů Vysoké školy ekonomické v Praze spouští unikátní platformu pro amatérské golfisty, s pomocí níž je přibližuje světu profesionálů. Golfbetter.net je americký start-up, který založili absolventi VŠE v Praze s finanční a expertní...
Praha 17. července (PROTEXT) - Skupina absolventů Vysoké školy ekonomické v Praze spouští unikátní platformu pro amatérské golfisty, s pomocí níž je přibližuje světu profesionálů. Golfbetter.net je americký start-up, který založili absolventi VŠE v Praze s finanční a expertní podporou Alexe Flanagana, bývalého promotéra European Tour a Ladies European Tour pro Českou republiku a Slovensko. „Jsme velice mezinárodní tým, který spojuje inovativní myšlení a lásku ke golfu. Díky aplikaci, na které pracovali lidé pěti národností, se bude moci každý amatérský golfista přiblížit světu profesionálů, neboť bude vydělávat svou hrou a zlepšováním svých výsledků a handicapu. Platforma přenáší soutěživost do zcela nových dimenzí. Dává možnost golfistům z celého světa soutěžit mezi sebou, aniž by se kdy potkali na golfovém hřišti,“ popisuje Michal Belán, CEO startupu, který první soutěže otevře ještě v tomto týdnu. „Máme-li popsat projekt z hlediska člověka, který se pohybuje v golfu už více než pětadvacet let, jedním slovem, to slovo určitě bude ‚průlom‘. Poprvé od doby, kdy se golf hraje, mezi sebou budou mít hráči z celého světa možnost soutěžit bez podmínky, aby byli na stejném hřišti ve stejný čas. Navíc mohou soutěžit o peníze, což je věc dosud neznámá pro amatérské golfisty. Jsem na Golfbetter velmi pyšný a myslím si, že investice stála za to,“ sděluje Alex Flanagan. „Uživatelské rozhraní je velmi lehce ovladatelné a myslím si, že golfisté rychle naleznou cestu k soutěžím, ve kterých mají největší šanci na výhru. Připravili jsme i možnost vytvářet soutěže vlastní, ve kterých se mezi sebou mohou vzájemně potkávat a vsázet kamarádi, nebo takové soutěže, ve kterých si konkrétního soupeře a vsazenou částku vyberete sami,“ vysvětlují Marián Hložný a Michail Bartenev, hlavní vývojáři projektu. Golf a peníze, sociální fenomény nového století, spojuje Golfbetter.net v jednu sociální platformu s myšlenkou, že každý výsledek se počítá a každá rána se rovná penězům. Díky tomu je privilegium profesionálního golfu jen pár kliků od každého amatérského hráče. KONTAKT: GolfBetter.net, LLC 001-815-308-0217 00420-734-615-175 support@golfbetter.net Michal Belan, CEO
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.