Víno z Kobylí dál sbírá ceny

Datum: 06.05.2014
Kobylí (Břeclavsko) 6. května (PROTEXT) - V Mikulově byla oceněna poprvé kabinetní vína i frizzante. První ocenění nové řady kabinetních vín a frizzante si přivážejí zástupci Vína z Kobylí z Mikulovských vinných trhů. V tradiční vinařské soutěži uspělo všech...
Kobylí (Břeclavsko) 6. května (PROTEXT) - V Mikulově byla oceněna poprvé kabinetní vína i frizzante. První ocenění nové řady kabinetních vín a frizzante si přivážejí zástupci Vína z Kobylí z Mikulovských vinných trhů. V tradiční vinařské soutěži uspělo všech osm nominovaných vín, která se prosadila v konkurenci rekordních více než osmi set vzorků od tuzemských i zahraničních vinařů. Porotci ocenili zlatou medailí Svatovavřinecké, pozdní sběr, 2012, Modrý Portugal, výběr z hroznů, 2011 a Rulandské modré, výběr z hroznů, 2011. Stříbrnou medaili získalo kabinetní víno Sylvánské zelené, 2013, dále frizzante Elegant Blanc, moravské zemské, 2013, Pálava, výběr z bobulí, 2011, Frankovka, pozdní sběr, 2011 a kabinetní víno Muškát moravský, 2013. Záštitu nad Mikulovskými vinnými trhy letos poprvé převzal prezident České republiky Miloš Zeman spolu s premiérem Bohuslavem Sobotkou. Všechna oceněná vína je možné koupit v e-shopu, na webových stránkách http://www.vinozkobyli.cz. Právě tato vína mohou být vhodným dárkem k blížícímu se Dni matek, který letos připadá na 11. 5. Doufáme, že Vás naše informace zaujaly Přejeme krásný den. Kontakt: Tiskový servis e-mail: vinozkobyli@czechberry.cz http://www.vinozkobyli.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.