115. veletrh v Cantonu – Rostoucí kupní síla se nyní soustřeďuje na rozvíjející se trhy

Datum: 25.04.2014
Guangzhou 25. dubna (PROTEXT/PRNewswire) - Letošní 115. veletrh v Cantonu otevřel slavnostně své brány první části, které se zúčastnilo o 10% více návštěvníků ze zámoří než v minulých letech. Zatímco počet návštěvníků z Evropy klesá, kupující z Afriky a Asie navštěvují...
Guangzhou 25. dubna (PROTEXT/PRNewswire) - Letošní 115. veletrh v Cantonu otevřel slavnostně své brány první části, které se zúčastnilo o 10% více návštěvníků ze zámoří než v minulých letech. Zatímco počet návštěvníků z Evropy klesá, kupující z Afriky a Asie navštěvují veletrh ve stále větší míře. Počet asijských kupujících stoupl o 50%. Celkem se akce zúčastnilo 24 581 vystavovatelů, což je o 64 více než loni. Veletrh nabývá na stále větším významu pro kupující z Afriky: díky stabilizaci politického klimatu stoupá počet návštěvníků i objednávek. Vystavovatelé uvádí, že počet objednávek uzavřených hned první den oproti loňskému roku významně stoupl, zejména pokud jde o stavební materiály a elektroniku. Jeden kupující z Jihoafrické republiky již dokončil jednání s dodavatelem o nákupu technického vybavení v hodnotě 2 milionů amerických dolarů. "Veletrh v Cantonu je místo, kde se můžete potkat se starými přáteli z řad kupujících i výrobců," řekl Yang Jun, generální manažer společnosti Hefei Rongshida Sanyo Electric Co., Ltd. Jeho firma získala objednávky v hodnotě 300 milionů čínských jüanů. Mohamyed ze Súdánu řekl : "Jsem tady už popáté. Zboží z Číny je levné, přesto kvalitní a v Súdánu se dobře prodává." Chris z Nigérie dodal: "Jsem tady podruhé a zajímá mě příslušenství k TV a domácí spotřebiče." Návštěvníci z Afriky si stále více uvědomují, že veletrh jim nabízí možnost najít nové obchodní příležitosti. Dalia Saad, viceprezident exportu egyptské společnosti Unionaire, která vyrábí kuchyňské vybavení, řekl: "Veletrh představuje mezinárodní platformu a to největší. Tady se setkáváme s celým světem." Pakistánský obchodník Muzzafar, který dováží cyklistické trikoty, helmy a rukavice, řekl : „Výroba je v Pákistánu slabým místem kvůli chabé infrastruktuře, nedostatku energie a vysoké ceně paliv. Tento veletrh je největší svého druhu na celém světě." Mluvčí veletrhu Liu Jianjun uvádí: „Zvyšuje se počet kupujících z Afriky, kteří zaujímají velmi důležitou pozici. Očekáváme, že se této akce zúčastní asi 200 000 návštěvníků ze zámoří, podobně jako na 113. veletrhu." Liu dodal : "Jarní veletrh koinciduje s vrcholem nákupní sezóny u návštěvníků z Afriky." Veletrh přinesl nové stimuly, aby přilákal ještě více kupujících. Za zmínku stojí určitě spolupráce s leteckou společností China Southern Airlines, která snížila cenu letů pro zájemce z Austrálie a pomohla vystavovatelům pozvat nové návštěvníky. Plodná byla rovněž spolupráce se zámořskými obchodními komorami a výměně mediálních materiálů. Organizátoři se těší na to, že přivítají mnohem více kupujících a vystavovatelů ve druhé a třetí fázi veletrhu ve dnech 23. dubna a 5. května. Další informace naleznete na internetové adrese: http://www.cantonfair.org.cn/en/index.asp KONTAKT: Wu Xiaoying Tel : +86-20-8913-8628 Email : xiaoying.wu@cantonfair.org
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.