Naučte se připravovat kváskový chléb a další lahůdky - v showroomu Miele již tento čtvrtek

Datum: 22.04.2014
Praha 22. dubna (PROTEXT) - V příjemném prostředí showroomu Miele (Ke Štvanici 3, Praha 8) se tento čtvrtek, tj. 24. dubna, od 11.00 hodin uskuteční jeden z populárních kurzů vaření pod vedením oblíbeného Michala Hromase. Michal má dlouholeté kuchařské zkušenosti mj. z...
Praha 22. dubna (PROTEXT) - V příjemném prostředí showroomu Miele (Ke Štvanici 3, Praha 8) se tento čtvrtek, tj. 24. dubna, od 11.00 hodin uskuteční jeden z populárních kurzů vaření pod vedením oblíbeného Michala Hromase. Michal má dlouholeté kuchařské zkušenosti mj. z takových podniků, jako je Plzeňská restaurace Obecního domu, Dům vína U Závoje, Dahab Mezze, Aromi, Como či Borgo Agnese v Brně. Specializuje se na kuchyně Balkánu, Středního východu, Středomoří, Itálie či Ruska. Ve špičkových přístrojích Miele se naučíte připravovat takové lahůdky, jako je kváskový chléb s kachními škvarky, alsaský quiche, uzený jazyk s křenovou omáčkou a vídeňskými noky nebo kalifornský cheesecake. Cena několikahodinového kurzu je 800 Kč, počet míst je omezen. Další informace a rezervace kurzu: 225 095 555-6, gallerypraha@miele.cz, http://www.miele.cz. Kontakt pro média: tarcaniova@m-communication.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.