Ming Xie, šéf firmy Luzhou, uvedl v centru Londýna ducha Číny

Datum: 14.04.2014
Londýn 14. dubna (PROTEXT/PRNewswire) - Ming Xie, předseda představenstva firmy Luzhou, představil v centru Londýna ducha Číny Na akci v Melia White House v centru Londýna, které se v hojné míře zúčastnili zástupci čínské podnikatelské a mediální komunity, představil pan...
Londýn 14. dubna (PROTEXT/PRNewswire) - Ming Xie, předseda představenstva firmy Luzhou, představil v centru Londýna ducha Číny Na akci v Melia White House v centru Londýna, které se v hojné míře zúčastnili zástupci čínské podnikatelské a mediální komunity, představil pan Ming Xie, předseda představenstva firmy Luzhou, ducha Číny a s vřelým požehnáním ho vypustil do éteru Spojeného Království. Multimediální tiskovou zprávu najdete na webové stránce: http://www.multivu.com/mnr/71400514-ming-xie-luzhou-chinese-spirit-london "Kdekoli najdete něco čínského, najdete tam Luzhou Laojiao," řekl. "Lujo je synonymum pro Čínu, ať jste kdekoli." Luzhou Laojiao (LZLJ) nebo Lujo (jak je známe ve Spojeném Království), je ikonický čínský nápoj, který byl konečně prostřednictvím mnoha přípitků představen účastníkům této akce, za doprovodu videokamer a klasické hudby. Plány na představení nápoje 'LUJO' jsou mediálně podporovány televizní stanicí Propeller TV a akce se zúčastnil také distributor, jehož jméno nebylo zatím zveřejněno, aby zde projednal další kroky. Pan Xie uvedl, že v Číně dosahují roční tržby z prodeje nápoje 'LUJO' 50 miliard renminbi (RMB) (cca 5 miliard liber). Vzhledem k tomu, že 'LUJO' je považováno za hodnotný a ceněný dárek mezi podnikateli, představuje tento objem prodeje opravdu hodně obchodních transakcí, přípitků a dárků. Mezi hosty z řad médií, kteří se této akce zúčastnili, patří zástupci významných titulů čínského a britského tisku, jako například China Daily, Sina, TVB, CIBN, Chinese People's daily, Chinese weekly, Sing Tao daily, CBG, Vision New China, Nouvelles D'Europe, The Daily Express. Navíc televizní stanice Propeller TV v dubnu odvysílá dokument o této akci, a to v rámci svého pořadu Business World (na kanálech Sky 189, Freeview 229, Mondays). Pokud jste ještě neochutnali 'LUJO', můžete si být jisti, že se jedná o jednu z nejvýznamnějších čínských značek, jejíž historie sahá až do roku 1573 do provincie Sichuan. 'LUJO' se vyrábí z čistého přírodního čiroku a tento nápoj s obsahem alkoholu více než 50% je považován za elixír konverzace, určený k 'uvolnění ducha'. Luzhou Laojiao je považován za hodnotný a ceněný dárek mezi vysoce postavenými osobami a podnikateli. Značka představuje ducha a dědictví tradiční čínské řemeslné zručnosti a je klasickým a oblíbeným dárkem při obchodování. Pan Ming Xie, předseda představenstva firmy Luzhou, říká: "Chceme z Luzhou vybudovat ikonu respektu a tradice pro všechny lidi v Číně i mimo ni. Prosím považujte nás za 'ducha vzájemné komunikace' mezi národy." Luzhou Laojiao se vyslovuje jako 'Lů-džou-lau ji-ow' http://www.lzlj.com Propeller TV: je čínská televizní stanice se sídlem v Londýně, která vysílá na kanálech Sky 189, Freeview 229 a CIBN v Číně. Webové stránky: http://propellertv.co.uk Zdroj: LUZHOULAOJIAO Kontakt na Luzhou Laojiao Brady Zhao: zhaohl@lzlj.com; Ashley.goodall@propellertv.co.uk, +44(0)7788-565730
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.