Videoklip "Happy" internetové tiskárny Unitedprint

Datum: 21.03.2014
Radebeul (Německo) 21. března (PROTEXT/BusinessWire) - Zákulisí jedné z nejmodernějších internetových tiskáren v Evropě. Personál společnosti Unitedprint předvádí ve svém videoklipu svou vlastní verzi světoznámého hitu Pharrella Williamse "Happy". Ve čtyřech...
Radebeul (Německo) 21. března (PROTEXT/BusinessWire) - Zákulisí jedné z nejmodernějších internetových tiskáren v Evropě. Personál společnosti Unitedprint předvádí ve svém videoklipu svou vlastní verzi světoznámého hitu Pharrella Williamse "Happy". Ve čtyřech minutách živých záběrů nabízejí pracovníci vtipný a zajímavý pohled do zákulisí jedné z největších a nejúspěšnějších internetových tiskáren v Evropě. Video můžete spustit zde: http://bit.ly/happyUP Unitedprint.com SE, společně se svými značkami print24, EasyPrint, unitedprint, firstprint, getprint a printwhat, je jednou z předních světových firem v odvětví on-line tisku. Svým zákazníkům tiskne letáky, plakáty, pohlednice, brožury, vizitky, hlavičkové papíry a mnoho dalšího, a to v nejvyšší kvalitě, při nejrychlejších dodacích lhůtách a za nejnižší ceny. Na produkční ploše přesahující 10 000 m2 pracuje nepřetržitě více než 700 zaměstnanců vybavených nejnovějšími technologiemi. Společnost působí ve 26 zemích po celém světě - Rakousku, Belgii, Brazílii, Kanadě, Číně, České republice, Dánsku, Finsku, Francii, Německu, Řecku, Holandsku, Maďarsku, Irsku, Itálii, Lucembursku, Norsku, Polsku, Portugalsku, Slovensku, Slovinsku, Španělsku, Švédsku, Švýcarsku, Velké Británii a USA. Kontakty Otázky zodpoví: unitedprint.com SE Maria Lehmann Telephone +49-351-27225388 Fax +49-351-65633500 www.unitedprint.com maria.lehmann@unitedprint.com Zdroj: Unitedprint Původní znění této zprávy ve zdrojovém jazyce představuje oficiální a směrodatnou verzi. Překlady poskytují pouze pohodlí čtenářům, a měly by být označeny křížovým odkazem na zdrojový jazyk textu, který je jedinou právně účinnou verzí zprávy. Originál tiskové zprávy najdete na adrese: http://www.businesswire.com/news/home/20140320005803/en Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.