IKEA stahuje z prodeje dětské baldachýny

Datum: 20.03.2014
Praha 20. března (PROTEXT) - IKEA žádá všechny zákazníky, kteří mají doma baldachýn z IKEA a používají ho u dětské postýlky nebo postele, kde spí kojenci nebo malé děti, aby ho přestali používat a přinesli ho zpět do kteréhokoliv obchodního domu IKEA, kde jim bude vrácena...
Praha 20. března (PROTEXT) - IKEA žádá všechny zákazníky, kteří mají doma baldachýn z IKEA a používají ho u dětské postýlky nebo postele, kde spí kojenci nebo malé děti, aby ho přestali používat a přinesli ho zpět do kteréhokoliv obchodního domu IKEA, kde jim bude vrácena plná cena. Tato informace se týká baldachýnů LEGENDARISK, MINNEN, BARNSLIG BOLL, MINNEN BRODYR, HIMMEL, FABLER, TISSLA a KLÄMMIG. IKEA zjistila, že při používání těchto výrobků hrozí nebezpečí zadušení. IKEA obdržela hlášení o případech, kdy si dítě stáhlo baldachýn do postýlky, a ten se mu zamotal kolem krku. Žádná újma na zdraví zjištěna nebyla. Uvedené baldachýny se prodávaly na všech trzích IKEA od roku 1996. Omlouváme se za případné způsobené nepříjemnosti. Bezpečnost je pro IKEA vždy prioritou. Více informací je zákazníkům k dispozici na www.IKEA.cz nebo se mohou obrátit na Kontaktní centrum IKEA na telefonu 848 848 848. Kontakt: Tomáš Kubík IKEA Česká republika Tel. 234 510 219 tomas.kubik@ikea.com ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.