Nový Sunar premium - co nejblíže mateřskému mléku

Datum: 13.03.2014
Praha 13. března (PROTEXT) - Sunar, úspěšná česká značka kojenecké mléčné výživy, přináší na trh exkluzivní novinku: Sunar premium, diamant v kojenecké výživě, který je díky svému jedinečnému složení co nejblíže mateřskému mléku. Obsahuje totiž unikátní...
Praha 13. března (PROTEXT) - Sunar, úspěšná česká značka kojenecké mléčné výživy, přináší na trh exkluzivní novinku: Sunar premium, diamant v kojenecké výživě, který je díky svému jedinečnému složení co nejblíže mateřskému mléku. Obsahuje totiž unikátní kombinaci látek přirozeně se vyskytujících v mateřském mléku, jež se významně podílí na posilování imunitního systému, správném vývoji mozku a celkovém pohodlí dítěte. Sunar navíc jako jediný podle vzoru mateřského mléka obsahuje mléčný tuk, díky kterému je dětmi velmi dobře přijímán. "V dnešní společnosti bývá stále častěji kladen větší důraz na správnou a zdravou dětskou výživu. Rodiče chtějí dát svým dětem to nejlepší a nejkvalitnější. Výrobci se snaží nabídnout stravu, která svým složením odpovídá nejnovějším vědeckým poznatkům v oblasti kojenecké a dětské mléčné výživy,“ říká RNDr. Pavel Suchánek, specialista na výživu. Sunar premium je tou pravou volbou pro maminky, které nechtějí dělat kompromisy, a chtějí dát svým dětem to nejlepší. Kojenecká mléčná výživa značky Sunar jako jediná v ČR obsahuje mléčný tuk, který je i v mateřském mléce. Podle vzoru mateřského mléka Sunar premium obsahuje vedle mléčného tuku také vitaminy a minerální látky, prebiotika GOS, beta-palmitát a nukleotidy. Dále Sunar premium obsahuje významné nenasycené mastné kyseliny DHA a ARA, které jsou přirozenou součástí mateřského mléka, a měly by být dle doporučení odborníků v dostatečném množství přijímány stravou. Normální vývoj imunitního systému dítěte podporují vitamíny A, C a D, přirozený vývoj mozku železo a celkové pohodlí dítěte beta-palmitát, který je významnou složkou mléčného tuku a přispívá k měkčí konzistenci stolice. Sunar premium má zároveň díky obsahu mléčného tuku lahodnou, přirozeně mléčnou chuť a děti ho budou milovat. „Sunar si získal mou důvěru, protože jsem na něm sama vyrostla. Jsem ráda, že je tady teď Sunar premium, se kterým jsem moc spokojená, a který mému Jankovi navíc velmi chutná,“ komentuje novou prémiovou řadu Sunar premium Bára Špotáková. Sunar premium je k dostání od března 2014 pro 3 různé věkové kategorie za cenu 329,90 Kč/ 600 g. Sunar premium je diamantem v kojenecké výživě, který si zamilují nejen děti, ale i jejich maminky! Nová receptura Sunar premium byla připravena ve spolupráci s odborníky z nezávislé vědecké organizace Hero Institute for Infant Nutrition. Jejím cílem je vyvíjet ty nejlepší produkty v oblasti kojenecké a dětské výživy. Kontakt: WS CEE Communication Consulting s.r.o. gkolarova@webershandwick.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.