115. Canton Fair: Platforma na podporu čínské hospodářské reformy

Datum: 13.03.2014
Guangzhou (Čína) 13. března (PROTEXT/PRNewswire) - Jako nejprestižnější obchodní veletrh v zemi, hrál Canton Fair vždy hlavní roli v podpoře reformy čínského hospodářství. Vzhledem k nedávné zprávě Národního kongresu Komunistické strany Číny, která vyzývá k další reformě...
Guangzhou (Čína) 13. března (PROTEXT/PRNewswire) - Jako nejprestižnější obchodní veletrh v zemi, hrál Canton Fair vždy hlavní roli v podpoře reformy čínského hospodářství. Vzhledem k nedávné zprávě Národního kongresu Komunistické strany Číny, která vyzývá k další reformě v roce 2014, nabízí tato akce skvělou příležitost k propagaci progresivní hospodářské politiky Číny. 115. veletrh Canton Fair, který se skládá ze tří fází, bude zahájen v Guangzhou dne 15. dubna a globální ekonomické oživení mu hraje do karet. Podle statistik Čínského celního úřadu činila hodnota čínského exportu v loňském roce 25,83 bilionu renminbi (RMB) (4,16 bilionu dolarů), což představuje meziroční nárůst o 7,6%. Vývoz i dovoz vzrostl v obou případech o více než 7%. Přeshraniční obchodní výměna s Evropskou unií, USA a členskými státy Asociace jihoasijských národů se rovněž zvýšila. Aby bylo možné podpořit tento růst, provést reformu a využít zlepšujících se ekonomických podmínek, musí Čína i nadále pokračovat v nastoleném plánu, a to jak ve vztahu k domácím záležitostem, tak ve vztahu k zahraničí. Je také nutné usnadnit investování, a to jak pro investory, kteří do země přichází, tak pro ty, kteří chtějí investovat v zahraničí. Rovněž je nutné zajistit rovnováhu a podporu domácímu a zahraničnímu obchodu, podporovat inovace a nové konkurenční výhody. Strategie Číny v oblasti podpory značek je základním kamenem úsilí, jehož předmětem je posunout zemi nahoru v žebříčku hospodářských hodnot, podpora vyšší konkurenceschopnosti v mezinárodním měřítku a zlepšení pověsti značky "Made in China". Ministerstvo obchodu a Státní výbor spolu v posledních letech úzce spolupracují na zavedení nových politik, které pomohou čínským firmám vytvářet a vylepšovat hodnotu svých vlastních značek. Veletrh Canton Fair se vždy velmi snažil podporovat budování jména a pověsti značky. V loňském roce, na 113. veletrhu Canton Fair dosáhl vývoz značkového zboží a služeb hodnoty 12,92 miliardy dolarů, což je téměř 6x více než byla hodnota vývozu u neznačkového zboží. 115. veletrh Canton Fair chce navázat na tento trend novým designem a rozmístěním stánků, pečlivým výběrem vystavovatelů a nabídkou rozsáhlejších možností propagace kvalitních produktů firem zabývajících se zahraničním obchodem. 115. veletrh Canton Fair se službami a možnostmi vylepšenými nad již obvyklý vysoký standard se uskuteční na Čínském importním a exportním výstavišti ve dnech 15. dubna až 5. května 2014. Pořadatelé srdečně vítají všechny návštěvníky a těší se na úspěšný rok 2014. Další informace získáte na webové stránce: http://www.cantonfair.org.cn/en/index.asp KONTAKT: Wu Xiaoying, +86-20-8913-8628, xiaoying.wu@cantonfair.org
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.