Medovina Barrique s cenou Zlatá Salima 2014

Datum: 05.03.2014
Dolná Krupá (Slovensko) 5. března (PROTEXT) - Medovina Barrique má na kontě další významné ocenění ZLATÁ SALIMA 2014. "Do soutěže bylo přihlášených více než 50 exponátů, z nich bylo 16 nominovaných a osm jich nakonec také ocenění Zlatá Salima získalo. Mezi nominovanými...
Dolná Krupá (Slovensko) 5. března (PROTEXT) - Medovina Barrique má na kontě další významné ocenění ZLATÁ SALIMA 2014. "Do soutěže bylo přihlášených více než 50 exponátů, z nich bylo 16 nominovaných a osm jich nakonec také ocenění Zlatá Salima získalo. Mezi nominovanými byla kromě medoviny Barrique také Trnavská medovina. Byli jsme jediným zástupcem Slovenska, který v tomto roce získal ocenění Zlatá Salima. Naposledy se nám takovéto ocenění podařilo získat v roce 2010 za Staroslovanskou světlou medovinu,“ uvedl Ing. Peter Kudláč, majitel společnosti Apimed, Dolná Krupná. Medovina „Barrique“ z akátového medu je zlaté barvy s jemnou vůní po koňaku přecházející do vůně přezrálé žluté hrušky. Chuť je plná, šťavnatá, v dochuti se objevuje jemná vanilka a čokoláda po barikovém sudu. V této medovině se elegantně snoubí lahodná chuť a jemný buket akátového medu s vanilkovo čokoládovými tóny barikového sudu. Tato medovina dozrávala 6 měsíců v barikových sudech. Kontaktní osoba: Ing. Jana Sabová, PR manažerka Sabova.janka@gmail.com Mobil: 0915/776378 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.