Veletrh chutí a vůní již v úterý!

Datum: 21.02.2014
Brno 21. února (PROTEXT) - Přijďte ochutnat SALIMA MENU! Již v úterý 25. února přivítá první návštěvníky veletrh SALIMA, který je skutečným festivalem chutí a vůní pro celou rodinu! Vystavovatelé veletrhů přivezli do Brna širokou nabídku kvalitních potravin a nápojů,...
Brno 21. února (PROTEXT) - Přijďte ochutnat SALIMA MENU! Již v úterý 25. února přivítá první návštěvníky veletrh SALIMA, který je skutečným festivalem chutí a vůní pro celou rodinu! Vystavovatelé veletrhů přivezli do Brna širokou nabídku kvalitních potravin a nápojů, ze které si vybere opravdu každý - navíc zde zakoupíte také potraviny, které jinde nekoupíte. Inspirujte se u nejlepších kuchařů, shlédněte kuchařské show, nahlédněte do světa nových technologií a postupů. Veletrhy SALIMA a MBK jsou místem, kde se uvádějí na trh novinky, technologická zlepšení, kde získáte jedinečný komplexní přehled nejen o jednotlivých výrobcích s jedinečnou možností jejich srovnání na jednom místě a v jednom čase! Chcete již nyní vědět, co si jednotliví vystavovatelé připravili? Navštivte internetové stránky www.salima.cz, kde již nyní naleznete pozvánky vystavovatelů na své stánky a kompletní seznam zúčastněných firem! Novinkou na veletrhu bude tekutá sůl nejen pro gurmány. Tekutá sůl je nepřekonatelným pomocníkem při ochucování salátů, zeleniny, carpaccia, omáček, zlepšuje také chuť syrových potravin. Sůl tak neobsahuje žádné chemické přísady, má snížený obsah sodíku, tedy i nižší dopad na lidský organismus. Linie tekutých solí byla oceněna nejlepšími gurmánskými experty v Japonsku jako výrobek roku. Kávou bude provoněný celý pavilon A1 brněnského výstaviště. Všichni milovníci kvalitní dobré kávy by si neměli nechat ujít návštěvu veletrhu SALIMA, kde se po celou dobu konání dozvíte zajímavé informace ze světa kávových zrnek. V rámci interaktivní kavárny shlédnete tradiční i netradiční ukázky přípravy káv, představení jednotlivých značek kávy a technologií přípravy. Součástí jsou také kouzla s latté, tzv. Latté Art. Nesmíme opomenout ani soutěž baristů v přípravě kávy a cappuccina "Grand Prix espreso". Využijte on-line registrace na internetu a získejte vstupenku na veletrh SALIMA a souběžně konané veletrhy za zvýhodněnou cenu! Po vyplnění několika identifikačních otázek Vám bude zasláno elektronické potvrzení registrace, které Vám bude na registračních místech při vstupu do areálu výstaviště vyměněno za plnohodnotnou vstupenku. Registrace probíhá již nyní na internetových stránkách www.salima.cz . Kontakt: Ing. Jaromír Krejčí manažer PR a reklamy Press and Public Relations Veletrhy Brno, a.s. Výstaviště 1 647 00 Brno Czech Republic http://www.bvv.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.