Společné prohlášení firem Avon Products, Inc. a Coty Inc.

Datum: 21.02.2014
New York 21. února (PROTEXT/PRNewswire) - Firmy Avon Products, Inc. a Coty Inc. podepsaly smlouvu o smlouvě budoucí, jejímž předmětem je obchodní spolupráce, na jejímž základě má firma Avon Brazil prodávat v Brazílii vybrané značky parfémů zastupované firmou Coty, prostřednictvím...
New York 21. února (PROTEXT/PRNewswire) - Firmy Avon Products, Inc. a Coty Inc. podepsaly smlouvu o smlouvě budoucí, jejímž předmětem je obchodní spolupráce, na jejímž základě má firma Avon Brazil prodávat v Brazílii vybrané značky parfémů zastupované firmou Coty, prostřednictvím svých 1,5 miliónu nezávislých obchodních zástupců. Přestože konkrétní podmínky spolupráce se ještě projednávají, je záměrem společnosti Avon zařadit značkové parfémy zastupované firmou Coty (včetně parfémů zastupovaných celebritami a dalších kosmetických produktů) do katalogu firmy Avon v Brazílii. Díky rozsáhlé síti přímých prodejců firmy Avon, širokému zeměpisnému pokrytí a špičkové kvalitě služeb, získají brazilští zákazníci lepší přístup k širšímu spektru parfémů a vůní. Rozsáhlé portfolio značek firmy Coty, včetně oblíbených značek pro životní styl a značek zastupovaných celebritami umožní obchodním zástupcům společnosti Avon lépe uspokojovat potřeby svých zákazníků, rozšířit si zákaznickou základnu a zvýšit své tržby. Konkrétní podmínky spolupráce jsou stále předmětem jednání, která by měla být dokončena během několika málo měsíců. Výhledová prohlášení: Některá prohlášení v této společné tiskové zprávě, včetně informací o plánovaném jednání o konkrétních podmínkách spolupráce, mohou být výhledovými prohlášeními, ve smyslu novely Zákona o řešení sporů při obchodování s cennými papíry z roku 1995. Skutečné události a výsledky těchto jednání se mohou lišit od informací a předpokladů uvedených v těchto výhledových prohlášeních, která podléhají rizikům, nejistotám a dalším faktorům. Výhledová prohlášení vyjadřují stav výlučně k datu, ke kterému byla vydána. Firmy Avon Products, Inc. a Coty Inc. nepřijímají žádnou odpovědnost za aktualizaci žádných výhledových prohlášení. KONTAKT: Catherine Walsh, COTY, viceprezidentka pro firemní komunikaci, 212.389.7346, catherine_walsh@cotyinc.com; Jennifer Vargas, Avon, ředitelka pro firemní komunikaci, 212.282.5404, Jennifer.Vargas@avon.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.