Firma Peak představuje dva nové modely sportovní obuvi Tony Parker All-Star

Datum: 20.02.2014
New Orleans (USA) 20. února (PROTEXT/PRNewswire) - Firma Peak Sport Products Co., Limited (dále jen "Peak" nebo "firma", respektive "skupina" při odkazu na její sesterské společnosti), burzovní kód: 1968.HK) s potěšením představila dva nové modely sportovní...
New Orleans (USA) 20. února (PROTEXT/PRNewswire) - Firma Peak Sport Products Co., Limited (dále jen "Peak" nebo "firma", respektive "skupina" při odkazu na její sesterské společnosti), burzovní kód: 1968.HK) s potěšením představila dva nové modely sportovní obuvi Tony Parker All-Star řady TP9, které tento slavný basketbalista nosil během zápasu hvězd (All-Star), který se hrál 16. února v New Orleans (Louisiana). (Fotografie: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140219/CN67720 ) Firma Peak navrhla tyto dva nové modely špičkové sportovní obuvi ve fialové a červené barvě jako oslavu již 6. účasti Tonyho Parkera v utkání hvězd. Červená a fialová barva v čínské kultuře představují "osobitost a popularitu". Nová řada sportovní obuvi je ozdobena obrázky Eiffelovy věže, dresem basketbalisty Tonyho Parkera s číslem 9, logem zápasu hvězd All-Star Weekend se šesti hvězdami, přičemž každá ze 6 hvězd symbolizuje jednu účast Tonyho Parkera v zápase hvězd. Na podrážkách obou nových modelů je vytištěn slogan "GO SPURS GO - SPURS DO TOHO", jako symbol oddanosti a věrnosti Tonyho Parkera svému týmu. Předchozí modely v řadě TP9 Lightening s podpisem tohoto skvělého hráče se těšili velké oblibě ze strany zákazníků. Díky jejich pokročilému designu se staly nejprodávanější značkou v Číně, Severní Americe a Evropě. Nejnovější obuv řady Parker TP9 je druhým modelem vyrobeným na míru pro basketbalistu Tonyho Parkera, který využívá nejnovější technologii "Gradient Dual". Díky tomu nabízí lepší trvanlivost, odolnost vůči nárazům a ochranu nohy, oproti ostatním konkurenčním značkám na trhu. Pan Xu Zhida, výkonný ředitel firmy Peak, řekl: "Spolupráce s nejlepšími basketbalovými hráči na světě je důkazem skvělých schopností firmy Peak v oblasti návrhu a vývoje špičkových produktů." Oba nové modely sportovní obuvi ze zápasu hvězd (All-Star) si již nyní můžete předobjednat v oficiálním online obchodě značky Peak. O společnosti Peak Sport Products Co. Limited (burzovní kód: 1968.HK) Firma Peak je přední firmou v oblasti sportovního oblečení v Číně a je kotována na hlavním trhu burzy v Hong Kongu (Hong Kong Stock Exchange) od 29. září 2009. Skupina se hlavně zabývá návrhem, vývojem, výrobou, distribucí a prodejem sportovního zboží (včetně obuvi, módních doplňků a příslušenství) pod značkou "PEAK". K 30. září 2013 provozovala firma Peak v Číně 6 088 maloobchodních prodejen. Produkty skupiny Peak se vyváží do 80 zemí světa. Firma Peak se zaměřuje na mezinárodní strategii budování značky a od října 2007 je oficiálním marketingovým partnerem basketbalové asociace NBA v Číně. Skupina dlouhodobě spolupracuje s renomovanými pořadateli turnajů, jako jsou například Mezinárodní basketbalová federace (FIBA), Asociace ženského tenisu (WTA) nebo pořadatelé Stankovičova poháru. Kontakt pro tisk: Michael Zhang +86-010-5792-5070 zhangml@chinapeak.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.