Coty Inc. a skupina Piaggio Group oznámily, že uzavřely partnerství v oblasti parfémů

Datum: 17.02.2014
New York 17. února (PROTEXT/PRNewswire) - Světová jednička v oblasti kosmetiky představí originální vůně pod ikonickou italskou značkou životního stylu, Vespa Firma Coty Inc. (index NYSE: COTY), světová jednička v oblasti kosmetiky a skupina Piaggio Group (PIA.MI), přední...
New York 17. února (PROTEXT/PRNewswire) - Světová jednička v oblasti kosmetiky představí originální vůně pod ikonickou italskou značkou životního stylu, Vespa Firma Coty Inc. (index NYSE: COTY), světová jednička v oblasti kosmetiky a skupina Piaggio Group (PIA.MI), přední evropský výrobce dvoukolových motorových vozidel, dnes oznámily uzavření partnerství, jehož předmětem je vytvoření, vývoj a distribuce značkových parfémů pro ženy a pro muže pod značkou Vespa. (Fotografie: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140217/NY64525) Vespa je jednou z nejikoničtějších značek v Itálii. Vespa, to nejsou jen skútry, ale také ikona a celosvětový symbol italského stylu, technologie, kreativity a elegance. Úspěch firmy Vespa, která od svého založení v roce 1946 prodala více než 18 miliónů skútrů, je skutečně ohromujícím jevem. Nová řada dvou parfémů Vespa by měla být představena v květnu 2014. O společnosti Coty Inc. Coty je přední nadnárodní kosmetická společnost s ročním čistým obratem ve výši 4,6 miliard dolarů (za daňový rok končící 30. června 2013). Firma Coty byla založena roku 1904 v Paříži a je společností produkující čistě hravou kosmetiku, pod kterou spadají celosvětově známé značky parfémů a kosmetiky pro barvení vlasů a péči o pokožku a tělo. Produkty firmy se prodávají ve více než 130 zemích světa. Produktová nabídka firmy Coty zahrnuje známé globální značky, jako jsou například adidas, Calvin Klein, Chloe, Davidoff, Marc Jacobs, OPI, philosophy, Playboy, Rimmel a Sally Hansen. O společnosti Vespa Vespa je od roku 1946 jedním z nejznámějších a nejoblíbenějších italských produktů, které vyrábí skupina Piaggio Group. V posledních letech se značka Vespa těší neuvěřitelnému komerčnímu úspěchu. Od roku 2004, kdy celkový prodej dosáhl 58 tisíc kusů, vzrostly prodeje v roce 2009 na 122 tisíc kusů, v roce 2012 na 165 tisíc kusů a za rok 2013 prodala značka Vespa 188 633 svých produktů. Za posledních deset let firmy Vespa ztrojnásobila svou výrobu a každý rok brázdí silnice na celém světě více než 1 milión nových skútrů značky Vespa. Dnes je Vespa více než kdykoli předtím globální značkou a skutečnou součástí našeho světa. Skútry Vespa se vyrábí ve 3 výrobních centrech: v italské Pontedeře, kde se skútry Vespa vyrábí nepřetržitě od roku 1946 a které vyrábí produkty pro Evropu a západní trhy, včetně Ameriky. Další výrobní centrum se nachází ve vietnamském městě Vinh Phuc, kde se vyrábí skútry určené pro místní trh a pro Dálný Východ. Posledním výrobním závodem je nově otevřená továrna v indickém Baramati, kde se vyrábí skútry Vespa určené pro indický trh. KONTAKT: COTY INC.: Catherine Walsh, viceprezidentka pro firemní komunikaci, catherine_walsh@cotyinc.com, telefon: +1.212.389.7349 PIAGGIO GROUP: Tiskové středisko Piaggio Group, Via Broletto, 13, 20121 Milán - Itálie, +39.02.02.319612.15/16/17/18, press@piaggio.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.