Horská oblast Lushan: představení přední turistické destinace

Datum: 13.12.2013
Lushan (Čína) 13. prosince (PROTEXT/PRNewswire) - Horská oblast Lushan : První krok mediální kampaně pro přeměnu provincie Jiangxi na přední turistickou destinaci 23. listopadu byla v horské oblasti Lushan provincie Jiangxi zahájena mediální kampaň s názvem "Krásná Čína...
Lushan (Čína) 13. prosince (PROTEXT/PRNewswire) - Horská oblast Lushan : První krok mediální kampaně pro přeměnu provincie Jiangxi na přední turistickou destinaci 23. listopadu byla v horské oblasti Lushan provincie Jiangxi zahájena mediální kampaň s názvem "Krásná Čína - Mediální zaměření: Přeměna provincie Jiangxi na přední turistickou destinaci“ („Beautiful China - Central News Media Focus: Transforming Jiangxi into a Leading Travel Destination"). Projekt spolupořádá společnost China Tourism News a organizace pro turistický ruch v provincii Jiangxi. V průběhu následujícího týdne proběhly rozhovory v terénu na nejkrásnějších místech oblasti s cílem představit oblast Jiangxi jako přední turistickou destinaci. Při zahajovacím ceremoniálu řekl Wang Xiaofeng, ředitel organizace pro turistický ruch v provincii Jiangxi, že v posledních letech přinesla výsledky propagace značky „Nesrovnatelná krajina v Jiangxi“, prostřednictvím dalšího rozšíření jejích bohatých turistických zdrojů a zlepšením možností ubytování pro návštěvníky. Komise pro provincii a vláda Jiangxi nedávno vydaly pokyny, jak lépe podpořit přeměnu oblasti na přední turistickou destinaci s hlavním zřetelem na ekologický vývoj. Pokyny výslovně pobízejí k transformaci vývojového modelu turistického ruchu zrušením jeho závislosti na ekonomice založené na specifickém ekonomickém modelu, a následně pak plnou transformaci průmyslu jako takového v rámci cíle vytvořit z této provincie hlavní turistickou destinaci v Číně. Aby ještě více zvýšila povědomí o kampani "Beautiful China", naplánovala a uspořádala společnost China Tourism News sérii akcí, jako například rozhovory v terénu, hlasování o popularitě destinací, fóra, stejně jako fotografické a literární soutěže, které více zviditelní malebné turistické destinace a itineráře po celé zemi. V rámci těchto akcí skupina dotazovatelů přizve k účasti zástupce médií v Číně, jako například CCTV, známé komentátory, zkušené cestovatele a známé autory, kteří se budou dotazovat návštěvníků na nejkrásnějších místech Číny, aby přiblížili veřejnosti nejmagičtější scenérie a místa po celé zemi prostřednictvím fotografií a článků. Na konci roku budou formou veřejného hlasování vybrána nejoblíbenější místa a itineráře, které nejlépe zosobňují krásu Číny. Vítězná místa budou zveřejněna na 3. výroční konferenci o vývoji turistického ruchu v Číně v lednu příštího roku. Pokud chcete získat další informace, kontaktujte: Yan Jingwei Tel : +86-150-7928-8180 Email : 502748342@qq.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.